Muškarac i žena teško povređeni u padu sa motocikla u Petrovaradinu

Pedesetosmogodišnja D. Š. i pedesetsedmogodišnji I. Š. teško su povređeni u padu sa motocikla koji se sinoć u 21:29 časova dogodio na izlazu iz Petrovaradina ka Sremskim Karlovcima.
Kako je za 021.rs rekao portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, njihova lekarska ekipa na licu mesta zbrinula je teško povređenog muškarca i ženu i prevezla ih u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
U KCV-u za 021.rs kažu da su oni primljeni sa teškim telesnim povredama u vidu višestrukih traumatskih povreda glave i tela. 
"Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka, sprovedene dijagnostike  i operativnog tretmana pacijenti su u teškom opštem stanju, hemodinamski nestabilni smešteni na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju UC KCV radi sprovođenja intenzivnog konzervativnog tretmana", kažu u KCV.
 
Inače, kako je još rekao dr Krulj iz Hitne pomoći, tokom dana za nama u Novom Sadu i okolini desila su se još dva udesa u kojima su povređene dve osobe. 
 
Dvadesetsedmogodišnji mladić povređen je u sudaru tri automobila koji se u 18:23 časova dogodio na Futoškom putu. On je zbrinut na mestu sudara i potom prevezen u Urgentni centar KCV na odeljenje hirurgije. 
 
Motociklista čije godište nije utvrđeno povređen je u 19:34 u sudaru sa automobilom na uglu ulica Vuka Karadžića i Vojvode Bojovića. On je takođe zbrinut na mestu udesa i prevezen na hirurgiju.

Teme

udesi
  • mia

    21.06.2022 19:54
    Koliko sam upoznata, nije motor sam pao, nego je udaren. Supružnicima koji su bili na motoru otkinute su leve noge. Na žalost neizvesno na koju će stranu sa ivice života sa takvim povredama koje nisu i jedine
    .
  • Steva

    21.06.2022 15:54
    koji kude
    Hm
    21.06.2022 • 12:20
    Hm
    Onima što sednu ili legnu na trubu, licno Cu izaci iz auta sa klještama da išcupam volan. Upravo zbog toga je udario covek u moj auto, jer mu je za vratom trubio onaj iza. Dobro razmislite, može neko zbog toga da izgubi život.

    U gradu ima previše drskog,bezobraznog i pokvarenog sveta.Eto iskusio sam da čovek koji je prvi na semaforu ne primeti zeleno svetlo jer se zableno negde u stranu i ja ga sa kratkim zvučnim signalom opomenem da krene.A on onda krene par metara i stane i kao da mi kaže; Eto sad baš neću da krenem tebi uz inat.I kako čovek da reaguje na takvo ponašanje debila ?
  • Boba Marlić

    21.06.2022 14:33
    Neko laže
    Nigde se ne spominje vozilo sa smrskanim vozackim sedistem sto je bilo ispred VIS prodavnice , nisu pali sa motora iz cista mira. Sve zelje za brz oporavak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika