Novosadska policija podnosi krivične prijave zbog zlostavljanja i ubijanja pasa

Novosadska policija podneće krivične prijave protiuv dvojice muškaraca iz okoline Priboja zbog zlostavljanja i ubijanja psa, potvrđeno je za 021.rs.
Novosadska policija podnosi krivične prijave zbog zlostavljanja i ubijanja pasa
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako saznajemo, sumnja se da su ova dvojica bila zadužena da ruskim državljanima koji su putovali u Srbiju i Crnu Goru dovezu pse iz Rusije.
Međutim, nisu ih adekvatno zbrinuli, zbog čega je šest pasa uginulo.
Policija je pronašla i lokaciju sa telima uginulih životinja.
 
Inače nekoliko ruskih državljana početkom meseca je na društvenim mrežama proširilo apel za bilo kakvim informacijama u vezi sa nestalim kućnim ljubimcima.
 
Prevoznik koji je bio zadužen za transport pasa kombijem iz Rusije rekao im je da su psi pobegli iz njegovog dvorišta na Klisi i da ih on traži. 
 
Potragu za psima organizovali su i vlasnici, koji su slučaj i prijavili policiji.
  • Jelena

    22.06.2022 09:44
    Zatvoriti ih na isto mesto. Okrenuti se i otići!!!!!!!
  • Dejan

    22.06.2022 07:43
    Selektivna pravda
    Cudan neki novi vrli svet, a za pranje novca i iznosenje istog na racune u inostranstvu, krađje struje iz sistema EPS-a, prolazak hiljade neocarinjenih kamiona sa cigaretama i kineskom robom kada misle da podnesu krivicnu prijavu ili su slepi kao i poreznici iz PU??
  • Baš Baš

    22.06.2022 06:44
    Čudno
    Otkud ovoj dvojici iz Priboja dvorište na Klisi? Šta im piše u LK gde im je prebivalište? Opet frka oko kerova kada će početi vlasnici istih da budu psihološki testirani radi utvrđivanja podobnosti za posedovanje kera??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika