VIDEO: Biciklista poginuo na Irmovu, dete među troje povređenih u udesu kod Lutrije

Jedna osoba je poginula, dok su tri povređene u dva udesa koji su se u poslednja 24 časa dogodili u Novom Sadu i okolini.
VIDEO: Biciklista poginuo na Irmovu, dete među troje povređenih u udesu kod Lutrije
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, kaže za 021.rs da se prvi udes dogodio u 20.44 časova na Irmovu, na putu ka Bačkom Petrovcu.
U udesu automobila i bicikla poginuo je biciklista star oko 60 godina. Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt muškarca, dok drugi detalji ovog udesa za sada nisu poznati.
U saobraćajnoj nezgodi koja se u ponoć dogodila na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra povređene su tri osobe. U sudaru dva automobila povređeni su 58-ogodišnji muškarac i 52-ogodišnja žena, koji su u svesnom stanju prevezeni na hirurgiju Kliničkog centra Vojvodine. Takođe, u ovom udesu je povređeno i jedanaestogodišnje dete, koje je nakon inicijalnog zbrinjavanja na licu mesta prevezeno na hirurgiju Dečije bolnice.
 
  • mica

    29.08.2022 11:53
    j
    Hoce biti neke odgovornosti odgovornih za infrastrukturu saobracaja?
    Nece.
    Hoce biti naknade za "30 minuta voznje da se nadje parking mesto"?
    Nece.
    Hoce biti naknade za popravku delova automobila, uzrokovanih stanjem puteva u gradu?
    Nece.
  • Turista

    29.08.2022 08:33
    @Statistika
    28.08.2022 • 21:07
    Turista@


    Link?
  • Statistika

    28.08.2022 21:07
    Turista@ Ne, nemamo ubedljivo najviše saobraćajnih nesreća u Evropi u odnosu na broj stanovnika. Po broju mrtvih u saobraćajnim nesrećama u odnosu na broj stanovnika u Evropi prednjače Jermenija, Bosna, Albanija, Belorusija, Ukrajina, Crna Gora i Rumunija a Srbija je upravo ispod evropskog proseka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika