VIDEO: Lančani sudar u centru Novog Sada, stvorila se gužva

Na uglu Miletićeve i Jovana Subotića nešto posle 8 časova došlo je do lančanog sudara, zbog čega se na toj raskrsnici stvaraju saobraćajne gužve.
VIDEO: Lančani sudar u centru Novog Sada, stvorila se gužva
Foto: 021.rs
U sudaru su učestvovala četiri vozila, koja su ostala parkirana pred sam pešački prelaz u Miletićevoj ulici.

U nezgodi nije bilo povređenih, a materijalna šteta je manja na prva tri vozila, dok je četvrti auto ozbiljnije oštećen u prednjem delu.

Dok se čekala saobraćajna policija zbog uviđaja, pošto su u sudaru učestvovali i službeni automobili, između ostalog i taksi, vozila su stajala parkirana u krajnjoj desnoj traci u Jovana Subotića, gledano iz smera centra.
 
 
 
Kako se 021.rs uverio na licu mesta, iz Miletićeve ulice nije moguće skrenuti u Jovana Subotića ili otići pravo u Vojvode Bojovića, dok je iz pravca centra kolona do Uspenske ulice. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio 021 (@radio_021)

Teme

udes
  • Realno

    16.09.2022 11:26
    @Mima
    Grad se ne određuje veličinom i brojem stanovnika. Palanka, mahala je duh stanovnika nekog mesta. I Novi Sad zasigurno više nije grad, niti će to ikada postati. Kao što je i BG najveće selo na Balkanu.
  • Liman

    15.09.2022 13:30
    @Mima
    Novi Sad nije kosmopolitski grad, već prenaseljena palanka u kojoj neplanski razvoj grada nije pratio planski razvoj infrastrukture: smerovi, širine i stanje ulica, parkinzi i garaže, zelenilo, prostori za decu. Sve to je u obrnutoj strazmeri sa razvojem NS. Bićemo kosmopolitski kada se u ravnici više ljudi bude vozilo bicklima, kada svaka zgrada bude imala dovoljno parkirališta i dečjih igrališta, kada se budu poštovali saobraćajni propisi (zaustavljanje u desnoj traci, tik ispred prelaza i slično, zone 30, korišćenje mobinog i od strane vozača, ali i od strane pešaka, gledanje levo i desno kas se prelazi ulica, strpljenje). Ima još toga, slobodno dopišite i glasajte kada se budu usvajali urbanistički planovi.
  • Bojan

    15.09.2022 12:23
    ...
    @Noname

    Pošto su Novosađani regionalno poznati kao fantastični vozači...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika