Ponovo produžen pritvor novosadskom policajcu osumnjičenom za otmicu

Dvadesetčetvorogodišnjem S. S, novosadskom policajcu, i dvadesetjednogodišnjem S. M, koji se sumnjiče za otmicu u Bačkom Jarku, produžen je pritvor do 21. oktobra.
Ponovo produžen pritvor novosadskom policajcu osumnjičenom za otmicu
Foto: 021.rs
Tako je odlučeno zbog okolnosti koje ukazuju na to da će uticati na svedoke i ponoviti krivično delo, javlja Dnevnik

Oni se sumnjiče da su 26. juna oteli i tukli dvadesetdvogodišnjeg D. P. zbog nepostojećeg duga od 400 evra.

Služba unutrašnje kontrole MUP-a uhapsila je novosadskog policajaca S. S. i S. M. zbog sumnje da su oteli mladića kojeg drugoosumnjičeni poznaje. 
 
Kako je saopšteno nakon hapšenja, sumnja se da je S. M. doveo dvadesetdvogodišnjeg mladića u jedan lokal u Bačkom Jarku, gde ih je čekao policajac S. S. Potom su, kako se sumnja, osumnjičeni oštećenom zadali više udaraca rukama, nogama, palicom i pištoljem i zahtevali od njega 400 evra na ime nepostojećeg duga, što su snimili i snimak poslali devojci oštećenog.
 
Osumnjičeni su nakon toga odveli oštećenog u podrum kuće policajca gde su ga, kako se sumnja, vezali i nastavili njegovo fizičko maltretiranje, da bi ga potom pustili i zapretili mu da im mora dati novac, kao i da će nauditi njegovoj porodici ukoliko ih bude prijavio policiji. 
Nakon toga, dvadesedvogodišnjem mladiću je ukazana lekarska pomoć u Kliničkom centru Vojvodine.
 
Povodom ovog slučaja, Više tužialštvo je saopštilo da se osumnjičeni terete za otmicu, za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do 12 godina.
  • Mare

    29.09.2022 09:48
    Pa ti veruj bilo kom policajcu
    Ko je odgovoran u policiji za proveru kadrova koji se zaposljavaju tamo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika