Predložen pritvor za Futožanina osumnjičenog za prodaju kanabisa

Tridesetosmogodišnji B. S. saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu zbog posedovanja više od tri kilograma kanabisa i 14 grama semenki indijske konoplje.
Predložen pritvor za Futožanina osumnjičenog za prodaju kanabisa
Foto: 021.rs

B. S. se tereti za neovlašćeno posedovanje i prodaju droga, a predložen je pritvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva.

Tridesetosmogodišnjak je priveden prilikom pretresa kuće u Futogu, kada je, kako navodi tužilaštvo, pronađena veća količina opojne droge.

U VJT poručuju da nastavljaju da sprovode istragu u okviru koje će hitno preduzimati sve dokazne radnje, dok će dalje procesne odluke donositi u skladu sa zakonom, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena. 
 
Podsetimo, u saopštenju policije je navedeno da je, osim droge, pronađena i digitalna vaga. 
  • Zemlja čudesa

    05.10.2022 15:05
    Dajte, ljudi, pa nije to k’o da je imao tonu kokaina ili tako nešto. Osim toga, sigurno je to bila industrijska konoplja. Pravda za Futožanina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika