Četvorica brutalno pretukla mladića u Bačkoj Palanci: Osumnjičeni su za pokušaj ubistva

Devetnaestogodišnjeg J. J. iz Gajdobre napala su i pretukla četvorica maloletnika ispred bačkopalanačke Gimnazije.
Četvorica brutalno pretukla mladića u Bačkoj Palanci: Osumnjičeni su za pokušaj ubistva
Foto: 021.rs
Dvojica od njih su uhapšena i njima je određen pritvor, a za preostalom dvojicom se traga, piše "Dnevnik".
Kako je za ovaj list potvrdila portparolka novosadskog Višeg suda u Jelena Ostojin, dvojici maloletnika iz Bačke Palanke, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo pokušaj ubistva, određen je pritvor do 30 dana.
Njima je pritvor određen iz razloga što postoje okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i da bi u kratkom vremenskom periodu mogli da ponove krivično delo.
 
Nemili događaj se dogodio u noći između subote i nedelje dok je mladić sa devojkom sedeo na klupi i čekao taksi. U jednom momentu prišla su im dvojica maloletnika i obratili su se mladiću jednim imenom, te im je devetnaestogodišnjak rekao da on nije taj. Uprkos tome, dvojica napadača, kojima su se pridružila još dvojica, nasrnuli su na mladića.
 
Od siline udaraca i zadobijenih povreda po glavi J. J. ostao je bez svesti i ubrzo je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
 
Kako "Dnevnik" nezvanično saznaje, napadnuti mladić je bio slučajna žrtva maloletnih napadača. Pretpostavlja se da su ga zamenili sa drugom osobom i pretukli.
 
Na svu sreću devojku koja je bila sa napadnutim mladićem napadači nisu dirali, a pobegli su kada je naišao taksista.

Teme

NAPAD
  • Šiki

    15.03.2023 20:50
    Ništa novo
    Palanka je godinama leglo kriminala, dilera, zelenaša, svakodnevnica su navijačke tuče, pucnjava, bacanje bombi, paljenje vozila. A policije nigde građani i kad vide neki događaj ćute pošto u policiji rade ljudi bliski šefovima podzemlja a neki su se i okumili sa narko dilerom i vođom navijača čak ih se i rukovodstvo policije plaši a pošteni policajci se kriju i od kriminalaca i od prljavih znački
  • Drug

    13.03.2023 17:13
    @Neko
    Da ima milion policajaca a uskoro ce ih biti ako se nastavi ovim tempom prosirenje sluzbi, opet ce se desavati sve ovo isto. Problem je SNS nasilnickoj strukturi koja upravlja drzavom i koja gaji nasilnike, neguje ih jer im trebaju, i zato sto su i sami nasilnici. Emituju nasilje sa svih drzavnih nivoa pa je ovo logican ishod. Ali avaj... Ko to uopste od ovih gluperdi sto cine 70% naseg dragog naroda, moze i hoce da razume? A i ovi koji mogu da razumeju, vecinom nece... Bog rekao laku noc.
  • Neko

    13.03.2023 15:28
    Nasilje
    U poslednje vreme u Backoj Palanci nasilje se bas intenziviralo. Sve vise kriminala. Sta ta policija radi nocu. Zasto neobilaze stanice, kafice, parkove, da vide sta se desava oni samo u kafic udju da budu pocasceni i odu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika