Divljanje na novosadskim ulicama: Iz saobraćaja isključeno devet vozača

Na području Novog Sada dogodile su se četiri saobraćajne nezgode za 24 sata, u kojima je jedna osoba poginula, a jedna je zadobila lake telesne povrede.
Divljanje na novosadskim ulicama: Iz saobraćaja isključeno devet vozača
Foto: 021.rs
Policijska uprava u Novom Sadu je, 28. marta, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 400 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno devet vozača i osam vozila.

Razloge isključenja novosadska policija nije saopštila.

  • Marina Radojev

    30.03.2023 06:15
    Dovoljno da od 7.30-08.00 od Novog Naselja Bulevara Evrope do Futoske i prema gradu hapsite divljanje koje izvode svakim danom jedni te isti i medju njima ima dosta zena sofera. Da na B. Evrope voze po trecoj traci na raskrsnici produze ravno i kod Futoske prave po 2 trake prema gradu iako postoji samo 1. Dovoljno da Policija stane na BUS stanici kod Higienskog i naplacuje nasilnickim soferima. Svakim danom svaki mesec nakupili bi milione.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika