Na suđenju investitoru Babiću saslušana i poslednja oštećena: "Samo želim da zaboravim na situaciju"

U Višem sudu u Novom Sadu juče je saslušana i poslednja oštećena osoba na ročištu maratonskog dokaznog postupka protiv novosadskog investitora Sava Babića.
Na suđenju investitoru Babiću saslušana i poslednja oštećena: "Samo želim da zaboravim na situaciju"
Foto: 021.rs

Ona je još 2008. potpisala ugovor za kupovinu stana od 80 kvadrata na Grbavici koji je dobila nezavršen, pa je morala da ga menja za upola manji u Veterniku, penosi Dnevnik

Oštećena juče nije postavila imovinski zahtev, već je rekla da samo želi da "zaboravi na tu situaciju".

Svoj prvi iskaz na glavnom pretresu dala je pre više od decenije, odnosno 2012. godine, ali pred drugim većem. Okrivljeni je tada potvrdio njen iskaz, ali je dodao da nije bila njegova obaveza da završi stan, već stanara koji nisu izmirili svoje novčane obaveze prema investitoru.
 
Na ročištu u septembru prošle godine ispitano je nekoliko oštećenih, od kojih je troje izjavilo da nemaju više potraživanja od Babića.
 
Babić se tereti da je pre 10 do 15 godina oštetio više desetina kupaca stanova i placeva, uz duple prodaje na sedam lokacija u gradu. U jednoj fazi postupka pominjalo se i sedamdesetak oštećenih i potraživanje od oko milion evra.
Sledeće ročište biće 14. juna. 
  • Mare

    26.04.2023 10:58
    @G pen
    Tebe treba da bude sramota i kad te neko prepozna ovde a ne samo u inostranstvu, obzirom na komentare koje ovde ostavljas na svaku vest.
  • Milan

    26.04.2023 09:51
    Strasno
    To je pravna drzava kolko ima takvih i gorih slucajeva nedaj nam Boze ko je usao u sud taj je nadrljao daleko im lepa kuca
  • G pen

    26.04.2023 09:25
    2008. a danas je 2013. Da li se neki patriota stidi? Zato je mene sramota da neko prepozna odakle sam kada sam u inostranstvu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika