Osuđen na dve i po godine zatvora zbog otmice bivše partnerke

M. J. (26) iz Uzdina juče je u novosadskom Višem sudu osuđen na dve i po godina zatvora zbog otmice bivše vanbračne supruge.
Osuđen na dve i po godine zatvora zbog otmice bivše partnerke
Foto: 021.rs
Veće sudija mu je izreklo i zabranu prilaska oštećenoj u periodu od dve godine posle izdržane zatvorske kazne, javlja Dnevnik.

Zastupnica optužnog akta, tužiteljka Biljana Silađi, je u završnim rečima naglasila da oštećena i dalje oseća strah.

Prema navodima optužnice, on je, u martu prošle godine, silom i pretnjom oteo svoju vanbračnu suprugu u nameri da je prinudi da sa njim obnovi vanbračnu zajednicu.
 
Kako se navodi, on je došao do njene roditeljske kuće u Mošorinu, u kojoj je boravila s dvoje maloletne dece, nogom razvalio vrata i nakon što je ona odbila da razgovara sa njim, pretio joj da će joj uzeti dete, govoreći joj da će poći s njim milom ili silom.
 
Potom je uhvatio nju za ruku i vukao je do svog automobila. Oštećena je sve vreme pokušavala da pruži otpor, držeći u rukama njihovog dvogodišnjeg sina. 
 
Branilac okrivljenog Kristian Dalea, upitao je u završnim rečima zašto oštećena nije pobegla kad je ostala sama u kolima i zapitao gde je bila primena sile, kada nema tragova povreda.

Odbrana je najavila žalbu na presudu.

  • Milad

    19.05.2023 11:55
    Presuda ili ???
    Ovo je vise podsticaj na otmicu nego sto je kazna za izvrseno delo. Takvom radom nase drustvo nece biti bezbedno.
  • Optika

    19.05.2023 09:42
    Optika
    Da je u SNS sekti Dobio bi nanogicu i otisao…
  • Z

    19.05.2023 08:28
    Ko mu je kriv što mu nadimak nije snajper, pa mora u zatvor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika