Dvojac koji se tukao ispred Spensa i napao policajce u KCV-u potvrdu presude čeka u kućnom pritvoru

Presuda O. S. (26) i D. P. (25) za nasilničko ponašanje i napad na policajce ispred Spensa i u Kliničkom centru Vojvodine, još nije potvrđena.
Dvojac koji se tukao ispred Spensa i napao policajce u KCV-u potvrdu presude čeka u kućnom pritvoru
Foto: 021.rs
Dvojica osuđenih odluku apelacije čekaju u kućnom pritvoru, saznaje Dnevnik

Podsetimo, oni su osuđeni na kazne od po godinu i osam meseci zatvora. Njima se stavlja na teret da su 4. decembra 2021. učestvovali u tuči ispred lokala na Spensu, a da su potom napali policajce u KCV-u. 

Kako se navodi u optužnici, obojica su usled alkoholisanosti navedena krivična dela počinili u stanju smanjene sposobnosti da shvate značaj dela, ali ne do bitnog stepena. 
 
Kao olakašavajuće okolnosti sud je cenio njihovu životnu dob i dosadašnju neosuđivanost. 
 
Obojica su na glavnom pretresu rekla da ne priznaju dela koja im stavljaju na teret optužnim aktom. 

U ovoj tuči teško je povređen i gost lokala, koji je uboden u grudni koš. Počinalac ovog napada još je nepoznat. 

  • AltF4

    23.05.2023 09:26
    27.05.23!
    Kako možete tako opravdavati nasilje? Njihova dob? Imaju skoro 30 obojica! Ovo nisu deca. Neosuđivanost? Znači da do sada nisu bili uhvaćeni, jer mentalno zdravi ljudi ne posežu za nasiljem na javnim mestima. Napad na policiju i izbodena osoba je ozbiljan prestup. Negiraju krivicu? Izboli čoveka i napali policiju pred svedocima i oni negiraju krivicu? To puno govori o njima kad otvoreno lažu pred sudom. Ovi sudovi mi nisu jasni uopšte kod nas, nakon godinu dana ide ono "od ranije poznati policiji", jer su očigledno u pitanju nasilne osobe. Sistem ne funkcioniše! Nasilje se mora kažnjavati strožije a napad na službeno lice još strožije. Kako da se građani osećaju bezbedno kad neprestalno puštate nasilnike na slobodu?
  • Slavko

    23.05.2023 08:30
    Zato nam je ovako u državi.Radi ko sta hoće i još ne odgovara za svoje postupke.Ovde treba PUČ

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika