Devojku na rolerima udario automobil, oboren biciklista, trotinet udario u auto koji se isprakiravao

Još tri osobe povređene su u današnjim saobraćajnim nezgodama.
Devojku na rolerima udario automobil, oboren biciklista, trotinet udario u auto koji se isprakiravao
Foto: 021.rs
U 12.48 sati je na uglu Bulevara Evrope i Bulevara cara Lazara na kružnom toku povređena 22-godišnja devojka. Nju je dok je vozila trotinet udario automobil.
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je ona u svesnom stanju prevezena u Urgentni centar na hirurgiju.
Na Bulevaru cara Lazara je u 15.31 oboren 43-godišnji biciklista, koji je takođe prevezen u KCV.
 
Ubrzo je došlo je nove saobraćajne nezgode i to u 16.14 kada je u Svetislava Kasapinovića trotinet udario u vozilo koje se isparkiravalo.
 
Povređen je 47-godišnji muškarac, koji je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar na hirurgiju.
  • Liman

    19.07.2023 11:53
    @Salamander

    Naravno da je nekima neophodno da razlikuju trotinetiste od pešaka, pošto ispred pešaka vole da nekažnjeno izlete a kod trotinetista se to loše završi. Nemojte izletati i divljati po pešačkom tik pre nego što pešaci na njega zakorače, pa nećete imati tih problema.
  • ja

    19.07.2023 07:54
    Тротинети и сличне справе треба ограничити на полигине, не може с стим у саобраћај. Узгред буди речено они достављаћи познате фирме да припазе мало на своје главе, јуре као луди не би ли извршили што више достава.
  • Biciklista

    19.07.2023 07:36
    Jedan je zajednički imenilac svim pobrojanim situacijama - automobil. Just saying.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika