Podignuta optužnica protiv Novosađanina koji se tereti za silovanje devojke

Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Novosađanina S. E. (42) koji se tereti za silovanje, a sada se čeka da sud potvrdi optužnicu.
Podignuta optužnica protiv Novosađanina koji se tereti za silovanje devojke
Foto: 021.rs

Sumnja se da je on 8. marta prošle godine silovao dvadesetjednogodišnjakinju u stanu u centru Novog Sada, podseća Dnevnik

Prema nezvaničnim informacijama, nakon što su se upoznali preko društvenih mreža oštećana i osumnjičeni su se videli 8. marta na piću i on joj je tada navodno obećao da će joj pomoći da pronađe stan i posao.

Prema informacijama koje su preneli mediji, pod izgovorom da je svuda gužva zbog proslave Dana žena, S.E. je devojku odveo u svoj stan i tu tražio da imaju seks, a kada je ona to odbila primenom sile ju je primorao na to. Ona je uspela da pobegne iz stana i zatražila pomoć od prolaznika, koji su je doveli u policiju i osumnjičeni je kasnije uhapšen.
 
S.E. je prilikom saslušanja u tužilaštvu izneo odbranu, a advokat Goran Karadarević je Dnevniku izjavio da je njegov klijent spreman da dokaže nevinost i skine ljagu sa svog imena. 
 
Optuženi se nalazi u pritvoru od hapšenja zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela.

Oštećenoj je tužilac u cilju zaštite žrtve seksualnog nasilja odredio status posebno osetljivog svedoka. 

  • Mile

    13.09.2023 13:41
    probo
    Probo pre nekoliko dana i ostavio komentar bez ikakve namere da budem prvi. Vidim da još niko ne ostavi komentar. Od svih naslovnih novinskih strana, preko svih televizija, posle 8. marta došlo se od neanonimnosti do inicijala! Malo mi je to simtomatično.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika