Pet osoba povređeno u udesima u Novom Sadu: Puno posla za Hitnu pomoć

Pet osoba je povređeno u šest saobraćajnih nezgoda koje su se tokom jučerašnjeg dana dogodile u Novom Sadu i okolini.
Pet osoba povređeno u udesima u Novom Sadu: Puno posla za Hitnu pomoć
Foto: 021.rs
Tridesettrogodišnji muškarac povređen je u sudaru automobila i motora, koji se dogodio oko 11.40 časova u Veterniku, u Omladinskoj ulici.
 
On je nakon zbrinjavanja, u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar, kaže za 021.rs portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj.

Sat vremena kasnije, na uglu Maksima Gorkog i Stražilovske ulice, oboren je četrdesetjednogodišnji biciklista, koji je, posle pregleda, dobio uput za Urgentni centar.

Hitna pomoć je nakon toga intervenisala u Rumenki, gde je dvanaestogodišnji dečak pao sa bicikla. U svesnom stanju je prevezen u Dečiju bolnicu, poručuje doktor Krulj.
 
Nekoliko minuta posle 17 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u Ulici Ive Andrića. U sudaru dva vozila povređena je šezdesettrogodišnja žena. Zbrinuta je na licu mesta i prevezena u Urgentni centar.
 
Pedesetčetvorogodišnja žena povređena je u autobusu, u 17.15 časova, u incidentu koji se dogodio u Jevrejskoj ulici. Nakon saniranja povreda prevezena je u Urgentni centar.
Hitna pomoć je pregledala tri osobe nakon udesa u kojem su učestvovala dva vozila, a koji se dogodio nešto pre 21 sata, na Novosadskom putu, u Veterniku. 
 
Dve osobe su bile bez povreda, dok je treća osoba bila trudnica, takođe bez vidljivih povreda, ali je, ipak, prevezena u Urgentni centar na dodatne preglede i dijagnostiku.

Teme

udes

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika