Totalno pijan za volanom: Kroz Novi Sad vozio sa 2,80 promila alkohola u krvi

Novosadska policija je proteklog vikenda iz saobraćaja na teritoriji Južnobačkog okruga isključila 63 vozača i sedam vozila, a zadržala devet vozača.
Totalno pijan za volanom: Kroz Novi Sad vozio sa 2,80 promila alkohola u krvi
Foto: 021.rs
Sedam vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan se tereti za nasilničku vožnju jer je u Novom Sadu vozio automobil sa 2,80 promila alkohola u organizmu.
Jedan vozač je zadržan zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja.
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
 
Policija je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, sankcionisala ukupno 635 prekršaja.
 
U periodu od 8. do 10. septembra, na području Južnobačkog okruga, dogodile su se 23 saobraćajne nezgode, u kojima su dve osobe teško, a deset je lakše povređeno. U istom periodu u Novom Sadu se dogodilo 17 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teško, a deset je lakše povređeno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika