Nastavljeno suđenje devojčici iz Futoga za uznemirujući snimak na TikToku posle masovne pucnjave

Suđenje 14-godišnjakinji iz Futoga, koja se sumnjiči da je 11. maja na TikToku objavila sadržaj aludirajući na masovno ubistvo u OŠ "Vladislav Ribnikar", nastavljeno je u Višem sudu u Novom Sadu.
Nastavljeno suđenje devojčici iz Futoga za uznemirujući snimak na TikToku posle masovne pucnjave
Foto: Pixabay
Kod nje je, inače, pronađena i municija nakon što je otkriven TikTok snimak.
Suđenje je zatvoreno za javnost, piše Dnevnik i dodaje da će se naredni pretres održati 20. oktobra.
Iz Višeg suda u Novom Sadu za 021.rs ranije su naveli da se maloletnica tereti da je 11. maja na školskom času iznela tvrdnje koje su izazvale paniku, a potom na TikToku objavila uznemirujući sadržaj aludirajući na događaje u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, a da je narednog dana kod nje pronađena municija za vatreno oružje, odnosno metak.
 
Ona se tereti za izazivanje panike i nereda, kao i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje i promet oružja i eksplozivnih materija. Posle privođenja je dva meseca provela u pritvoru, a od 13. jula je nosila nanogvicu. Pre nešto više od mesec dana Viši sud za maloletnike je ukinuo devojčici meru zabrane napuštanja stana i skinuo nanogvicu.

Privremeni smeštaj joj je određen kod babe i dede.

  • Servia

    27.09.2023 10:48
    Ova devojcica kao da je sef mafije, a sefovi pravi su sve dobri ljudi i vernici..
  • Joca

    27.09.2023 09:04
    Drzavom upravlja mafija, a ovde se sistem izivljava nad detetom.

    Sprdija!
  • Deda Lala

    27.09.2023 08:46
    Krimi
    Devojcici se sudi ozbiljnije nego Belivuku, Koluviji, Saricu...pravim kriminalcima, mafijasima. A drugacije bi bilo da joj je mama "clan" ili jos bolje neka "kuma"...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika