VIDEO: Požar u zgradi na Limanu 4

Oko 18 časova došlo je do požara u zgradi na Limanu 4.
VIDEO: Požar u zgradi na Limanu 4
Foto: 021.rs (arhiva)

U požaru nije bilo povređenih.

Vatra je izbila u Ulici Banović Strahinjе 14, na tеrasi stana u prizеmlju.
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj rekao je za 021.rs da je urgentna ekipa ukazala pomoć 87-godišnjoj ženi koja je doživela stres.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Na teren su izašla tri vatrogasna vozila.
  • Zabrinut

    06.10.2023 09:36
    Svedok
    Juče baš malo posle 18h sam video ta tri vatrogasna vozila kako iz Jevrejske ulice skreću na Bulevar Oslobodjenja (smer ka mostu Slobode)... Pa ljudi, prvo treba da je sramota vozače automobila što se ne sklanjaju da prodju vatrogasna vozila, ili ne znaju, zbune se ili su bahati (jedva su nekako napravili prolaz) ... a DRUGO, pešaci su se ponašali kao retardirane guske koje idu u koloni na semaforu i ne sklanjaju se da prodju kamioni pod rotacijom!!! Eeeeeej!!! Vatrogasni kamioni pod rotacijom staju da propuste pešake... Zgrožen sam!
  • rale

    06.10.2023 07:19
    Toliko starih i bolesnih u starogradnjama po Novom Sadu koji bi trebalo biti u nekim staračkim domovima ili pod negom. Biće to sve veći i veći rizik života u zgradama.
  • /

    05.10.2023 19:56
    /
    e sad, niste hteli vatrogasnu stanicu na telepu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika