"Take a break, feel the art": Kulturni program za posetioce Exita u Galeriji Matice srpske

Galerija Matice srpske pripremila je četvorodnevni kulturni program za vreme trajanja Exita pod nazivom "Take a break, feel the art".
"Take a break, feel the art": Kulturni program za posetioce Exita u Galeriji Matice srpske
Foto: 021.rs
Program "Take a break, feel the Art" posetiocima koji dolaze u Novi Sad približiće nacionalnu umetnost i kulturnu baštinu koja se čuva u kolekciji Galerije Matice srpske. 
 
Tokom četiri dana trajanja festivala, od 8. do 11. jula, u dva termina, kroz priču o 10 remek-dela srpske umetnosti koja su izložena u stalnoj postavci Galerije, posetioci će saznati više o istoriji, tokovima i uticajima u umetnosti, kao i o najpoznatijim imenima srpskog slikarstva.
 
Programi će biti u 13 i u 17 časova.
  • Dragan

    08.07.2021 06:46
    Ah
    Jel na ćirilici ko sve u gradu-putokazi,kulturni centar ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura