Od danas Prednovogodišnja nedelja na Radiju 021, pokloni čekaju na vas

Od danas pa sve do petka 29. decembra, na frekvenciji 92,2 MHz (područje Novog Sada) slušaoce Radija 021 očekuje obilje vrednih poklona u "Prednovogodišnjoj nedelji".
Od danas Prednovogodišnja nedelja na Radiju 021, pokloni čekaju na vas
Foto: 021.rs

Za praznično raspoloženje zadužen je voditelj Jovan Stojanović Cope, a svakog dana obradovaće svoje najvernije slušaoce nekom od mnogobrojnih nagrada.

Od danas do srede 27. decembra darodavac će biti "Minakva", a najsnalažljivije očekuju pokloni ove firme i to ne bilo kakvi. U pitanju je paleta proizvoda u težini dobitnika koje će kući svakog dana nositi neko od sretnih Novosađana.

U četvrtak 28. decembra je od 10h tradicionalni izbor za HIT godine. Sem što svaki slušalac može da da glas za neku od predloženih pesama za izbor najbolje u 2017, on takođe učestvuje u nagradnoj igri u kojoj ima priliku da osvoji i nagradu.

Poslednjeg radnog dana u 2017, na rasporedu je sada već čuvena nagradna igra "Novogodišnja jelka". Tokom dva sata novogodišnjeg programa Cope uključuju slušaoce koji pogađaju tj. uparuju kuglice na jelci, a kome to uspe dobija nagradu.

Slušajte Radio 021 na 92,2 MHz u petak 29.12. i obradujte sebe ili nekog dragog vrednim nagradama.

Naši partneri, a vaši darodavci će tokom Prednovogodišnje nedelje biti:

1.  Kompanija "Univerexport"
2.  Prodavnica Omega-3 proizvoda "Norway shop"
3.  Prodavnica kozmetike "Elite cosmetic"
4.  Prodavnica rasvete "Halogen"
5.  Prodavnica kožne galanterije "Princ leather"
6.  Restoran "Campus"
7.  Restoran "Sweet and chilly"
8.  Restoran "Štrafta 021"
9. Poslastičarnica "Mocart"
10. Fabrika mineralne vode i sokova "Minakva"
11. Fitnes centar "Fit complete"
12. Tehnički pregled "Autotehnika"
13. Pranje automobila "Premium Car wash"
14. Radio kafe

Napomena: Ukoliko niste u mogućnosti da slušate radio putem radio prijemnika ili ne znate kako da to učinite putem ovog sajta, ovde je link putem kojeg možete slušati vašu omiljenu radio-stanicu. Za slušanje klikni OVDE.

  • Zivan

    25.12.2017 09:51
    Kada je o hitu godine reč, glas poklanjam " La Palomi"...
  • Novosađanka

    20.12.2017 18:52
    Cope je car
    Najsimpatičniji i najbolji voditelj je Cope! Bravo majstore! Hvala ti što postojiš
  • marko

    20.12.2017 10:29
    A prase ? :) Nevalja rusiti tradiciju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.