Večeras u "Presluškivanju" prebiramo po filmskoj muzici

Muzičko-obaveštajni sektor (MOS) Radija 021 ove nedelje donosi vam novih sat vremena materijala za presluškivanje, a ovoga puta uživaćete u filmskoj muzici.
Agenti Gorica Nikolin, Dragana Prica Kovačević i Zoran Strika prebiraće za vas po različitim filmskim hitovima. Za neke od njih možda ste čuli ranije, a druge ćete možda tek sada otkriti i zavoleti. 
 
Ova obaveštajna služba smatra da je jedna od najboljih taktika izazivanja emocija i urezivanja u pamćenje koju filmski tvorci koriste upravo dobar izbor pesama. Tokom svog života pogledali su pregršt ostvarenja, a, kako im se i sami filmski ukusi razlikuju, slušaoci Radija 021 večeras u 20 časova i u repriznom terminu u nedelju u podne, moći će da čuju prilično šarenu plejlistu.
 
Kako agenti nigde ne idu bez njihovih doušnika, moći ćemo da čujemo i nekoliko izbora slušalaca i njihove komentare. 
 
Ova emisija će po prvi put, u skladu sa najavljivanim "Snajder katom" (Snyder cut) koji je poremetio internet, u onlajn verziji biti objavljena u dužoj verziji za duplo uživanje filmskih i muzičkih sladokusaca. 
 
Sve novosti o Presluškivanju pratite na Fejsbuk stranici, Tviter nalogu i Instagram profilu naše nove emisije, a možete da pišete i na mejl presluskivanje@021.rs.
 
Novo Presluškivanje emituje se premijerno na Radiju 021 (92,2 MHz i stream) ovog petka, 5. juna, u 20 časova, kao i u repriznom terminu u nedelju u 12 časova. Onlajn ćete moći da poslušate emisiju već u subotu pre podne.
 
Veliki pozdrav od naših i vaših autora uz poruku - znamo vašu Jutjub istoriju pregleda (a svakako i istoriju Pajrat beja i striming servisa).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.