Sanacija Školske i ulice Vuka Karadžića u Kamenici

U Školskoj ulici u Sremskoj Kamenici u toku su radovi na sanaciji, a biće asfaltirano oko 250 metara kolovoza.

Radovi su i u Ulici Vuka Karadžića. Direktor JP "Zavod za izgradnju grada" Dejan Mandić rekao je da je to preduzeće dalo nalog  JKP "Put" da uredi više ulica u Sremskoj Kamenici.

- Bolji uslovi za odvijanje saobraćaja steći će se i u Dunavskoj i Zmaj Jovinoj ulici, jer početkom sledeće nedelje počinju pripremni radovi u te dve ulice. U narednom periodu planirana je i sanacija kolovoza u Šimširovoj i Javorovoj ulici, a u tridesetak ulica izvršiće se popravka postojećih tucaničkih kolovoza. Nedavno su završeni radovi na sređivanju kolovoza u Boračkoj ulici, a pre nekoliko dana i izgradnja parkinga sa odvodnjavanjem u dvorištu pravoslavne crkve u Sremskoj Kamenici – rekao je Mandić.

Kako je rekao gradonačelnik Miloš Vučević, radi se u ulicama kojima đaci idu do Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj".
 
- Moji saradnici i ja ćemo danas razgovarati sa direktoricom škole kako bismo videli šta je još potrebno da uradimo u tom dosta starom objektu. Grad Novi Sad je u prethodnom periodu ulagao u zamenu kompletne stolarije, a trenutno je u toku izgradnja nove fiskulturne sale u područnom odeljenju škole u Ledincima - naveo je Vučević.

Autor: 021.rs

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije