Od subote izmena saobraćaja na Detelinari

Zbog sanacije kolovoza, od subote, 16. aprila privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja na Detelinari.

Izmene saobraćaja obuhvatiće raskrsnicu ulica Kornelija Stankovića i Rumenačke.

U prvoj fazi radova biće zabranjen saobraćaj u Rumenačkoj ulici ispred raskrsnice i u delu raskrsnice sa ulicom Kornelija Stankovića iz pravca Novosadskog sajma.

U drugoj fazi biće zabranjen saobraćaj u Rumenačkoj ispred raskrsnice i u delu raskrsnice sa ulicom Kornelija Stankovića iz pravca Rumenke.

U obe faze saobraćaj na pravcu Ulice Kornelija Stankovića u zoni ove raskrsnice preusmerava se u suprotnu kolovoznu traku sa dvosmernim kretanjem i ograničenjem brzine na 30 km/h. Zabranjena su sva skretanja ulevo.

Zbog radova privremeno će biti izmenjene i trase pojedinih autobusa GSP-a.

Linija broj 3

U prvoj fazi u oba smera, a u drugoj fazi u smeru ka Detelinari tako da umesto ulica Rumenačke i Kornelija Stankovića koristi ulice Janka Veselinovića i Ilije Birčanina do Ulice Kornelija Stankovića i dalje postojećom trasom.

Linija broj 5

U prvoj fazi umesto Rumenačke, Rumenačkog puta i Avijatičarske koristiće ulice Janka Veselinovića, Ilije Birčanina, Kornelija Stankovića i Bulevar Evrope do okretnice na Avijatičarskom naselju, a u drugoj fazi u smeru sa Avijatičarskog naselja na Bulevar Evrope, povratak preko kružne raksrsnice i levo u ulicu Kornelija Stankovića do Rumenačke ulice i dalje postojećom trasom.

Linije 7A, 7B, 18A i 18B

U prvoj vazi u oba smera, a u drugoj fazi samo linije 7B i 18B, tako da umesto Rumenačke i Kornelija Stankovića koriste ulice Janka Veselinovića i Ilije Birčanina do ulice Kornelija Stankovića i dalje psotojećom trasom.

Linija 10

U oba smera tako da umesto Rumenačke, Partizanske i Industrijske koristi Bulevar Jaše Tomića, Kisačku, Sentandrejski put i Put novosadskog partizanskog odreda do Industrijske i dalje postojećom trasom.

Linije 14, 41, 42 i 43

U prvoj fazi u oba smera, tako da umesto ulica Rumenačke i Rumenački put koristi ulice Janka Veselinovića, Ilije Birčanina, Kornelija Stankovića i Bulevar Evrope do kružne raskrsnice na Rumenačkom putu i dalje postojećom trasom, a u drugoj fazi iz pravca Rumenke koristi Bulevar Evrope, Kornelija Stankovića do Rumenačke i dalje postojećom trasom.

Izmene važe do 20. aprila.

Autor: 021

Podrži 021

021 je pokrenuo svoj gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od artikala direktno podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije