Počinje rekonstrukcija vrelovoda u Futoškoj ulici: Režim saobraćaja se menja u više faza

Rekonstrukcija vrelovoda u Futoškoj ulici, od broja 54 do Ulice Nikole Tesle, počinje danas, 12. juna, najavila je "Novosadska toplana".
Počinje rekonstrukcija vrelovoda u Futoškoj ulici: Režim saobraćaja se menja u više faza
Foto: 021.rs
Zbog ovih radova privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja i to u fazama.
U prvoj fazi raskopava se kolovoz, zelena površina, biciklistička staza i trotoar u Futoškoj ulici, od kućnog broja 54 do raskrsnice sa Ulicom Nikole Tesle. 
Saobraćaj će biti obustavljen u levoj kolovoznoj traci (do parne strane Futoške ulice), a odvijaće se dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci.
 
Planirani rok za završetak ove faze radova je 17. jul.
 
Druga faza radova počinje 6. jula, raskopavaju se kolovoz, zelene površine, biciklističke staze i trotoar u Futoškoj ulici (zona raskrsnice sa Ulicom Braće Ribnikar). 
 
Tokom ovih radova, od raskrsnice sa ogrankom ulice Braće Ribnikar, koji vodi ka benzinskoj pumpi, do semafora raskrsnice ulica Futoške i Braće Ribnikar, saobraćaj će biti preusmeren u levu kolovoznu traku.
 
Planirani rok za izvođenje ove faze radova je 20. jul.
U trećoj fazi radova koja počinje 11. jula, raskopava se kolovoz i trotoar u ulicama Nikole Tesle od raskrsnice sa Futoškom ulicom do kućnog broja 8, i Ulica Đorđa Bešlina od Ulice Nikole Tesle do objekta u Ulici Đorđa Bešlina 18. 
 
Za vreme ovih radova obustavlja se potpuno saobraćaj. Planirani rok za završetak ove faze radova je 10. avgust.
 
Izmene režima saobraćaja iz sve tri faze radova ostaju na snazi do 10. avgusta, za kada je i planiran rok za završetak svih radova na ovoj deonici.

Podrži 021

021 je pokrenuo svoj gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od artikala direktno podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije