Autobusi GSP-a na linijama 1, 5, 5n, 8 i 17 od sutra menjaju trasu zbog radova u Jovana Subotića

Radovi koji počinju u petak, 16. juna u Ulici Jovana Subotića izmeniće i trase autobusa GSP-a na linijama 1, 5, 5N, 8 i 17.
Autobusi GSP-a na linijama 1, 5, 5n, 8 i 17 od sutra menjaju trasu zbog radova u Jovana Subotića
Foto: 021.rs
Do 1. jula autobusi na linijama 1, 5, 5n, 8 i 17 menjaju trasu kretanja na sledeći način:
Linija 5
 
Smer sa Temerinskog puta: Od raskrsnice ulica Temerinske i Kisačke autobusi saobraćaju desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar kralja Petra I, levo na Bulevar oslobođenja, desno u ulicu Novosadskog sajma i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Smer sa Avijatičarskog naselja: Od raskrsnice ulica Novosadskog sajma i Bulevara oslobođenja autobusi saobraćaju levo na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar kralja Petra I, desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Autobusi na liniji broj 5 na izmenjenom delu trase koriste redovna stajališta drugih linija osim stajališta "Bulevar oslobođenja-Bulevar kralja Petra I" (kod Lutrije).
Linija 5N  
 
Smer sa Temerinskog puta: Od raskrsnice ulica Temerinske i Kisačke autobusi saobraćaju desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar kralja Petra I, desno na Bulevar oslobođenja i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I autobusi saobraćaju levo na Bulevar kralja Petra I, desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Autobusi na liniji broj 5n na izmenjenom delu trase koriste redovna stajališta drugih linija.
 
Linije 1 i 17 
 
Smer ka centru: Od raskrsnice Kisačke i Bulevara kralja Petra I autobusi saobraćaju desno na Bulevar kralja Petra I, levo u ulicu Braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. 
 
Smer od centra (linija broj 1): Od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Vojvode Bojovića autobusi saobraćaju levo u ulicu Vojvode Bojovića, dalje ulicama Žitni trg i Braće Jovandić do Bulevar kralja Petra I, desno na Bulevar kralja Petra I, levo u Kisačku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. 
 
Autobusi na linijama broj 1 i 17 na izmenjenom delu trase koriste redovna stajališta drugih linija.
Linija 8 
 
Smer sa Novog naselja: Od raskrsnice Bulevara kralja Petra I i ulice Braće Jovandić autobusi saobraćaju desno u ulicu Braće Jovandić, dalje saobraćaju ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Smer sa Štranda: Od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Vojvode Bojovića autobusi saobraćaju levo u ulicu Vojvode Bojovića, dalje ulicama Žitni trg i Braće Jovandić do Bulevara kralja Petra I, levo na Bulevar kralja Petra I i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. 
 
Autobusi na liniji broj 8 na izmenjenom delu trase koriste redovna stajališta drugih linija.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije