Udesi i patrola na ulicama: Šta se dešava i šta izbegavati u saobraćaju u Novom Sadu

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ove srede, 13. septembra, na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Udesi i patrola na ulicama: Šta se dešava i šta izbegavati u saobraćaju u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 060 0 100 200. Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
14.00 - Lančani sudar na Futoškom putu, u blizini "Kod Brke".
 
13.20 - Radar kod Laimanske pijace.
 
13.10 - Izbegavajte kružni tok kod Lidla, gužva.
 
13.00 - Patrola kod OŠ "Ivan Gundulić".
 
12.50 - Saobraćajac na motoru na Iriškom vencu.
 
12.40 - Radar kod "Jugoalata".
 
12.20 - Patrola na Bulevaru cara Lazara.
 
12.10 - Udes na Bulevaru Evrope, zastoj.
 
12.00 - Sudar kod nekadašnje "Novosadske mlekare". Stvara se gužva.
 
11.50 - Sudar i zapaljen automobil na Bulevaru Evrope, posle kasarne u pravcu grada. Stvara se velika gužva.
 
09.00 - Patrola/radar na Bulevaru cara Lazara kod Baletske škole.
 
08.40 - Patrola u Petrovaradinu prema Bukovcu.
 
08.30 - Radar između Bačkog Petrovca i Rumenke.
 
08.15 - Radar u smeru Petrovaradina kod Molinarijevog parka 
 
07.45 - Kolaps u Temerinskoj ulici zbog početka radova.
 
07.30 - Sudar na Kaćkom putu, na semaforu u blizini Kontinentala, stvaraju se gužve.
 
07.00 - Počinje obnova kolovoza na Temerinskom putu. U okviru prve faze radovi će se izvoditi u desnoj kolovoznoj traci, u delu od Primorske do Ulice Majke Jugovića, a dvosmerni saobraćaj odvijaće se na suprotnoj kolovoznoj traci.
 
U periodima jačeg intenziteta saobraćaja preporuka je se da se koristi Sentandrejski put, kao alternativni pravac.
 
06.50 - Podsetnik na radove i zatvorene ulice:
 
- Na snazi je obustava saobraćaja na glavnom putu kroz Sremske Karlovce. Alternativni putni pravci su državni putevi: Pretrovaradin - Sremska Kamenica - Ruma - Putinci - Inđija - Banstol - Sremski Karlovci. Radovi bi trebalo da budu završeni do 10. oktobra.
 
- Zbog rekonstrukcije šahta u Dunavskoj ulici ispred kućnog broj 35, izmenjen je režim saobraćaja u zoni radova. Za potrebe obezbeđenja gradilišta zauzet je deo saobraćajne trake uz navedeni objekat (kućni broj 35), dok se saobraćaj u ovom delu Dunavske ulice odvija uz naizmenično propuštanje vozila i ograničenje brzine kretanja vozila na 30 km/h. Ova izmena trajaće do 25. septembra.
 
- Zbog igradnje vrelovodnog priključka za objekat u Kopernikovoj ulici 56, izmenjen je režim saobraćaja u ulici Veselina Masleše u zoni raskrsnice sa Kopernikovom ulicom. Ispred pomenutog objekta zauzeta je jedna saobraćajna traka u Veselina Masleše. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem u zoni radova. Radovi će trajati do 18. oktobra.
 
- Režim saobraćaja u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, u delu kod mosta preko Rokovog potoka kod pijace, izmenjen je do 11. novembra. Saobraćaj se iz smera Novog Sada preusmerava na Ulicu Račkog, zatim kroz ulicu Vuka Isakoviča, Preradovićevu i dalje redovno ka Sremskim Karlovcima. Iz smera Sremskih Karlovaca saobraćaj se preusmerava na Krajišku ulicu, zatim na Bukovački put, u Račkog. Za teretna vozila preko osam tona predviđena je obilaznica preko Iriga, Rume i Inđije. 
 
- U toku je izgradnja vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Slobodana Bajića 19-21. Zauzeta je jedna saobraćajna traka uz gorenavedeni objekat, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila. Ova izmena će važiti do 25. septembra.
 
- Zbog obnove kolovoza na Bulevaru kneza Miloša zabranjen je saobraćaj u levoj kolovoznoj traci, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, uključujući i levu polovinu raskrsnice sa Bulevarom Jovana Dučića. Dvosmerni saobraćaj odvija se na suprotnoj kolovoznoj traci. Ova faza trajaće oko deset dana, nakon čega će se radovi izvoditi u desnoj kolovoznoj traci.
 
- U toku su radovi u koviljskoj Ulici Laze Kostića, od Trga solunskih dobrovoljaca do Ulice Stevana Pešića. Ovi radovi bi trebalo da budu gotovi do 24. septembra.
- U toku je izgradnja vrelovodnih priključaka za novoizgrađene objekte u Ulici Stanoja Stanojevića, na uglu ulica Mileve Marić i Stanoja Stanojevića. Za vreme radova zauzeta je jedna saobraćajna traka uz gorenavedene objekte, a saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila. Ova izmena će važiti do 21. septembra.
 
- U toku je i izgradnja vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Alekse Šantića 64. Tokom raskopavanja je obustavljen saobraćaj u jednoj saobraćajnoj traci, dok se u drugoj saobraćaj odvija uz naizmenično propuštanje vozila. Ova izmena će trajati do 15. septembra.
 
- Vrelovodni priključak gradi se i za objekat na Bulevaru cara Lazara 118, pa će povremeno biti zauzimana krajnje desna saobraćajna traka na Bulevaru cara Lazara ispred broja 118, za potrebe gradilišne mehanizacije. Ova izmena će takođe važiti do 15. septembra. 

Podrži 021

021 je pokrenuo svoj gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od artikala direktno podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije