Na Limanima nisu radili semafori: Pratite saobraćaj ovog petka u Novom Sadu

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog petka, 29. septembra na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Na Limanima nisu radili semafori: Pratite saobraćaj ovog petka u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 060 0 100 200. Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.

Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.

16.00 - Semafori ponovo rade, jer su delovi Limana dobili struju.
 
15.00 - Ne rade semafori na Limanima jer od 14 sati nema struje. Semafori ne rade na uglu Fruškogorske i Narodnog fronta, kao i na uglu Stražilovske i Maksima Gorkog.
 
13.25 - Radar u Petrovaradinu pre škole kod Mikromarketa
 
12.50 - U Marka Miljanova zaustavljaju pre kružnog toga
 
12.30 - Patrola na motoru u centru Stepanovićeva
 
11.00 - Sudar na kružnom toku kod skretanja za Šangaj. Gužve ka gradu.
 
11.00 - Oboren motociklista na uglu Kornelija Stankovića i Ilije Birčanina. Blokirana desna traka prema Rumenačkoj
 
08.30 - Radar pre mosta na Beški, gde su radovi.
 
08.00 - Radari su postavljeni kod škole u Petrovaradinu, na Bulevaru Evrope posle kružnog toka, u pravcu Futoške ulice, kao i prekoputa Zonedove zgrade.
 
06.40 - Podsetnik na aktuelne radove i zatvorene ulice:
 
- Zbog sanacije kolovoza izmenjen je režim saobraćaja na deonici petlja Kovilj - petlja Beška, u smeru Novi Sad - Beograd, pre mosta Beška u dužini od 100 metara. Tokom radova za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija preticajnom trakom. Posao bi trebalo da bude završen do 2. oktobra.
- Radovi na uglu ulica Veselina Masleše i Hadži Ruvimove menjaju režim saobraćaja u ovom delu grada. Povremeno se zatvara deo saobraćajne trake u Ulici Veselina Masleše ispred broja 26, u blizini raskrsnice sa Hadži Ruvimovom ulicom, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila sa ograničenjem brzine kretanja vozila na 30km/h. Radovi bi trebalo da budu gotovi do 23. oktobra.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda sa izgradnjom šahta na uglu ulica Janka Čmelika i Nikole Mirkova, saobraćaj je zabranjen u delu Ulice Janka Čmelika, od pruge do Ulice Nikole Markova. Ovi radovi će trajati do 23. oktobra.
 
- Saobraćaj je zabranjen u delu Veterničke ulice na Adicama, od Ulice Marije Bursać do kanala T-803, zbog izgradnje kanalizacije. Ova izmena važiće do 6. novembra.
 
- Gradi se vrelovod i priključci za objekat u produžetku Bulevara Jovana Dučića - "Knežev park". Za vreme radova u produžetku Bulevara Jovana Dučića od broja 41 do Ulice Somborska rampa ukida se parking i zabranjuje se biciklistički saobraćaj. Planirani rok za završetak radova je 24. novembar. 
 
- Obnavlja se kolovoz na Temerinskom putu. Radovi su u desnoj kolovoznoj traci, u delu od Primorske do Ulice Majke Jugovića, a dvosmerni saobraćaj odvija se u suprotnoj kolovoznoj traci. U periodima jačeg intenziteta saobraćaja preporuka je se da se koristi Sentandrejski put, kao alternativni pravac.
 
- Na snazi je obustava saobraćaja na glavnom putu kroz Sremske Karlovce. Alternativni putni pravci su državni putevi: Pretrovaradin - Sremska Kamenica - Ruma - Putinci - Inđija - Banstol - Sremski Karlovci. Radovi bi trebalo da budu završeni do 10. oktobra.
 
- Zbog obnove kolovoza na Bulevaru kneza Miloša zabranjen je saobraćaj u desnoj kolovoznoj traci, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, uključujući i desnu polovinu raskrsnice sa Bulevarom Jovana Dučića. Dvosmerni saobraćaj odvija se na suprotnoj kolovoznoj traci. 
 
- Režim saobraćaja u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, u delu kod mosta preko Rokovog potoka kod pijace, izmenjen je do 11. novembra. Saobraćaj se iz smera Novog Sada preusmerava na Ulicu Račkog, zatim kroz ulicu Vuka Isakoviča, Preradovićevu i dalje redovno ka Sremskim Karlovcima. Iz smera Sremskih Karlovaca saobraćaj se preusmerava na Krajišku ulicu, zatim na Bukovački put, u Račkog. Za teretna vozila preko osam tona predviđena je obilaznica preko Iriga, Rume i Inđije. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije