Radari i patrole na sve strane: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog četvrtka, 13. juna na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Radari i patrole na sve strane: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 0600 100 200.
Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
 
13.13 - Saobraćajna kontrola u Jevrejskoj ulici i kod bioskopa Arena Cineplex.
 
13.05 - Radar na Futoškom putu, pre Vršačke ulice.
 
12.55 - Radar pre ulaska u Novi Sad iz smera Zrenjanina pre kružnog toka, a zaustavljaju na pumpi posle.
 
10.56 - Saobraćajac na motoru između Temerinskog puta i Rimskih šančeva.
 
10.50 - Saobraćajac na motoru u Futogu, kod zavoda.
 
10.40 - Radar na Iriškom vencu, smer ka gradu.
 
10.20 - Patrola kod pumpe u Budisavi.
 
10.10 - Saobraćajna inspekcija kod Matijevića na Sajlovu.
 
10.00 - Radar u centu Stepanovićeva.
 
09.20 - Radar na Temerinskom putu, ispred Nikome, smer ka centru.
 
09.02 - Patrola na Bulevaru oslobođenja, pre Savoce.
 
08.29 - Radar u Ratkovu, snima u smeru ka Novom Sadu.
 
08.00 - Radar na Bulevaru Evrope, malo pre Branka Bajića
 
07.50 - Radar u centru Kaća
 
07.00 - Radar preko puta Muzičko-maletske škole na Limanu
 
Obratite pažnju i na radove:
 
- Režim saobraćaja na deonici od petlje Sirig do petlje Novi Sad Jug izmenjen je zbog košenja trave. U toku svetlog dela dana trava se kosi u srednjem pojasu na deonici petlja Sirig - petlja Novi Sad Jug, u oba smera. U zoni radova za saobraćaj je zauzeta preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom saobraćajnom trakom. Radovi se izvode u pokretu i obezbeđeni su adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom. Posao bi trebalo da bude gotov do 19. juna.
 
- Saobraćaj je zabranjen na delu kolovoza na Kameničkom putu bb u Sremskoj Kamenici, a zbog sanacije havarije. Privremena saobraćajna signalizacija postavljena je ranije, na raskrsnici Mišeluk, kako bi se vozila preusmerila na alternativne pravce. Ova izmena će trajati do petka, 14. juna.
 
- Režim saobraćaja u delu Kisača izmenjen je zbog izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže, a zbog toga je izmenjena i trasa autobusa GSP-a na linijama 42 i 43. Ova izmena važiće do petka, 14. juna. 
 
 - Zbog izgradnje vrelovodnog priključka za objekat na Bulevaru patrijarha Pavla, između brojeva 1b i 3, ukinuti su biciklistička staza, trotoar i parking u zoni radova. Planirani rok za završetak radova je 22. jul.
 
- Zbog izgradnje vrelovoda i priključaka u Ulici Anđe Ranković, blok 15/2, izmenjen je režim saobraćaja u delu Ulice Bate Brkića, od novoizgrađenih objekata do raskrsnice sa ulicom Antuna Urbana. Planirani rok za završetak radova je 25. jul.
 
- Privremeno je zabranjen saobraćaj u delu Novosadskog puta, na deonici od Mačvanske ulice do Bulevara kneza Miloša. Izmena se odnosi na kolovoznu traku u smeru od Novog Sada ka Veterniku. Ovo će važiti do 20. juna.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda u bloku od Ulice Branimira Ćosića do Bulevara kralja Petra I 59, izmenjen je režim saobraćaja u fazama:
 
U prvoj fazi, za vreme izvođenja radova, saobraćaj će biti potpuno obustavljen u delu Majevičke ulice, od raskrsnice sa Ulicom Branimira Ćosića do objekta u Ulici Majevička 2.
 
U drugoj fazi radova u delu Ulice Branimira Ćosića, od Majevičke ulice, do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I, biće obustavljen saobraćaj u desnoj kolovoznoj traci, te će se saobraćaj odvijati dvosmerno u levoj kolovoznoj traci.
 
Za preostale faze radova javnost će biti blagovremeno obaveštena, u skladu sa dinamikom izvođenja radova.
 
Planirani rok završetka radova po svim fazama je 3. septembar.
 
- Zbog radova u prolazu Nikolajevske porte saobraćaj u ovom delu centra je potpuno zabranjen. Planirani rok za završetak radova je 7. avgust.
 
- Privremeno je zabranjen saobraćaj u Ulici Boška Buhe i Resavskoj ulici od Fruškogorske do Ravaničke ulice, zbog rekonstrukcije kanalizacione mreže. Ovi radovi će trajati do 17. juna.
 
- Na Bulevaru Evrope 25 (bivša Ulica Polgar Andraša 36, blokovska saobraćajnica) zbog radova izmenjen režim saobraćaja. Za vreme radova, za potrebe pristupa gradilišne mehanizacije, povremeno se zauzima jedna saobraćajna traka uz objekat, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila, uz ograničenje brzine kretanja vozila na 30 km/h. Takođe, zabranjeno je parkiranje u zoni radova. Rok za završetak radova je 15. jul.
 
- Režim saobraćaja izmenjen je u delu Radničke ulice zbog izgradnje vrelovodnog priključaka za objekat na broju 32. Za vreme radova zauzimaće se po potrebi jedna saobraćajna traka uz gorenavedeni objekat za potrebe gradilišne mehanizacije, dok će se saobraćaj odvijati uz naizmenično propuštanje vozila. Ova izmena će važiti do 17. juna.
- Radovi se izvode na Trgu 1. maja i u delu Marodićeve ulice, od Ulice sestara Ninković do Trga 1. maja. Zabranjen je saobraćaj na Trgu 1. maja i u Marodićevoj ulici, od Ulice Novosadskog sajma do Ulice sestara Ninković. Rok za završetak posla je 28. jun.
 
- Režim saobraćaja je izmenjen i zbog radova u Pančevačkoj, od Ulice Nikole Mirkova do Oblačića Rada i u Ulici Dimitrija Milovanova, od raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom do objekta broj 2 u Ulici Dimitrija Milovanova. Saobraćaj je zabranjen u delu Ulice Pančevačke, od Ulice Nikole Mirkova do Ulice Oblačića Rada i u delu Ulice Dimitrija Milovanova, od broja 2 do Ulice Pančevačke. Zabranjen je saobraćaj u Ulici Oblačića Rada u zoni raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom. Ulica Dimitrija Milovanova iz smera Ulice Nikole Mirkova, Ulica Boška Vrebalova iz smera Nikole Mirkova i Ulica Oblačića Rada iz smera Rumenačkog puta su "slepe".  Planirani rok za završetak ovih radova je 7. avgust.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije

Deo Detelinare bez tople vode

Deo Detelinare danas, 16. jula nema tople vode zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Milenka Grčića 8.