Novosadske bridžistkinje juniorske prvakinje sveta

Jovana Zoranović i Selena Pepić iz Novog Sada osvojile su prvo mesto na Svetskom otvorenom prvenstvu za mlade u bridžu u konkurenciji parova, koji se održava u Opatiji.
Jovana Zoranović i Selena Pepić iz Novog Sada osvojile su prvo mesto na Svetskom otvorenom prvenstvu za mlade u bridžu u konkurenciji parova, koji se održava u Opatiji.

One su pobedile ispred dva para devojaka iz Italije, koje su zauzele drugo i treće mesto u konkurenciji 23 para.

Jovana i Selena su sinoć bile čak sedme, ali su uspele da dođu do titlue odličnom igrom poslednjeg dana. Naši juniori, Nišlija Ognjen Kikić i Novosađanin Vuk Trnavac su dugo bili u samom vrhu ali su u finišu pokvarili plasman i zauzeli 20. mesto.

U konkurenciji kadeta, Novosađani Stefan Velja i Stojan Važić su zauzeli 20. mesto. Svetsko prvenstvo traje do subote, 29. avgusta, a od danas se nastavlja takmičenjem timova.

  • Mika

    30.08.2015 14:33
    Komentar na komentar
    @Zivan, sramota me je u vase ime kao i u ime vase majke, supruge, sestre, cerke... Ako nemate sta lepo da kazete, mogli biste malo da poradite na sebi, a ne da komentarisete izgled devojaka, ciji je uspeh za svaku pohvalu.
  • Letans

    25.08.2015 12:35
    Bravo
    Bridz je danas uz sah vodeci misaoni sport u svetu i ovo je fenomenalan uspeh jer je veoma tesko biti prvi u ogromnoj konkurenciji.Bravo Jovana i Selena . Ovo je pravi dokaz da je Novi Sad / srpska Atina
  • zivan

    25.08.2015 05:44
    Mani kartanje, lepota je važna
    Čestitam na uspehu, ali gledajući pobedničko postolje prvi put u životu sam video da su sve nagradjene Italijanke lepše od oba naše mlade kartašice. Stoga, devojke,manite se karte, uradite nesto na lepoti i šarmu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport