Stonoteniserke sutra u odlučujućem meču protiv Hrvatica na Spensu

Ženska stonoteniska reprezentacija Srbije odigraće sutra (11. aprila) na Spensu protiv Hrvatske prvi meč baraža za ulazak u Prvu evropsku diviziju, odnosno za plasman među top 16 najboljih selekcija Starog kontinenta.
Stonoteniserke sutra u odlučujućem meču protiv Hrvatica na Spensu
Foto: Pixabay
Predsednik Stonoteniskog saveza Vojvodine Milan Stanić kaže da je Savez zbog velikog značaja meča organizaciju preuzeo na sebe, verujući da će selektor i tim kojeg čine Andrea Todorović, Izabela Lupulesku, Aneta Maksuti, Dragana Vignjević i Sabina Šurjan biti i više nego nadahnuti da ostvare pobedu.
 
Selektor Nikolae Lupulesku smatra da je ovaj meč jednako važan kao i prethodno dobijeni protiv Litvanije, ali da neće biti debakl ukoliko igračice ne ostvare pobedu.
 
"Mi još uvek gradimo budući seniorski tim, s obzirom da su tri od pet igračica i dalje juniorke, i s obzirom na to da su Hrvatice dosta starije od naših igračica. Mi smo spremni, nema straha, ali nam svakako treba i malo sreće koja je uvek potreba u ovom sportu", poručio je Lupulesku.
 
Značaj meča prepoznale su i državna prvakinja Andrea Todorović, kao i osvajačica bronzane medalje u mešovitim parovima na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi Izabela Lupulesku. Obe su navele da veruju u pozitivan ishod, ali da borba neće biti nimalo laka zbog izuzetno nezgodnih i iskusnih Hrvatica.
 
Duel počinje u 18 sati u Stonoteniskoj sali na prvom spratu Spensa. Karte su u pretprodaji 200 dinara, dok će se na dan meča prodavati po ceni od 400 dinara.
  • 3:0

    11.04.2017 22:11
    za Hrvatsku
    rezultat

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport