U petak na Slanoj bari meč odluke za rukometaše Vojvodine

Rukometaši Vojvodine u petak dočekuju Partizan u poslednjem kolu Superlige.

Meč je za Novosađane od izuzetnog značaja, a u zavisnosti od ishoda tog i meča u Šapcu gde se sastaju Metaloplastika - Železničar zavisiće i konačni plasman na tabeli.

Ako Vojvodina pobedi, a Železničar izgubi, crveno-beli će po šesti put uzastopno biti prvaci. U slučaju nerešenog ishoda u Novom Sadu Vojvodina će završiti kao druga i izboriće učešće u Seha ligi i naredne godine. Ako trijumfuje Partizan biće ovo sezona za zaborav.

- Kako god da se završi sezona ja sam ponosan na igrače. Poznato je da smo u teškim momentima bez 5-6 povređenih podigli kvalitet igre. Sada je lako pričati šta bi bilo da su sa nama bili bekovi Jovanović i Ostojić, ali je činjenica da nijedan tim ne može da obezbedi sebi takav luksuz da igra bez najboljih igrača. Iako je situacija teška, ima i nešto dobro, a to su neki novi klinci. Do juče niko nije znao ni da postoji Branko Tomić, tek 18 godina ima, a bio je naš najbolji igrač u Nišu. Tako ćemo i protiv Partizana dati šansu još nekolicini juniora i uvek imati na umu da nam je pobeda prioritet, kao što to i dolikuje višestrukog prvaku - rekao je trener Boris Rojević.

Meč Vojvodina - Partizan igra se u petak 1. juna u hali na Slanoj bari, a počinje u 18 časova.

Vojvodina je trenutno druga na tabeli sa bodom zaostatka u odnosu na Železničar, dok je Partizan treći sa dva boda manje od novosadskog tima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.