Zemunci dočekuju crveno-bele, Voždovčani gostuju na Karađorđu

Ovog vikenda igraju se mečevi 2. kola fudbalskog prvenstva Srbije, Vojvodina će gostovati Zemunu, dok će Proleter ugostiti ekipu Voždovca na stadionu "Karađorđe".
Zemunci dočekuju crveno-bele, Voždovčani gostuju na Karađorđu
Foto: 021.rs

Nakon remija na svom terenu sa lučanskom Mladosti, crveno-beli idu u goste ekipi koja je takođe startovala sa osvojenim bodom na Banovom brdu.

- Dobro radimo i nadamo se dobrom rezultatu. Ipak, ovo je sam početak prvenstva, pa se i u prvom kolu videlo da su sve utakmice neizvesne i da maltene pobeđuje onaj ko ima više sreće. Ja se nadam da će, kako vreme bude prolazilo, Vojvodina rasti kao ekipa i podizati nivo forme, te da ćemo to pokazati već na meču u Zemunu i obradovati naše verne navijače - rekao je pomoćni trener Vojvodine Spasoje Jelačić.

Meč Zemun - Vojvodina se igra u subotu s početkom u 17 časova.

Novosadski Proleter, od ove sezone superligaš, prvi susret pred domaćom publikom igra protiv Voždovca, takođe u subotu i to na Karađorđu od 19h.

Ekipa sa Slane bare ima problema sa igračkim kadrom, zbog povreda, ali im problem pravi i to što su na "Karađorđu", gde će igrati prvenstvene utakmice, praktično gosti. Ipak, trener Proletera Dragan Radojičić očekuje da njegov tim dođe do prvih bodova u Superligi.

"Idemo na tri boda, a da li ćemo u tome uspeti, zavisi koliko će nam to dozvoliti protivnik. Ovi momci imaju veliki kvalitet i u daljoj budućnosti se neće boriti za opstanak, nego za mnogo veći plasman, ali to moramo da dokažemo na terenu. Siguran sam da će protiv Voždovca fudbalski izginuti", kaže Radojičić.

U ostalim utakmicama 2. kola sastaju se: Crvena zvezda - Radnički, Dinamo - Partizan, Bačka - Spartak, Mladost - Radnik, Rad - Čukarički i Mačva - Napredak.

  • Lale ex-Copacabana

    27.07.2018 15:14
    Pivkan-dva i desetka u somunu,
    čeka nas lud provod u Zemunu...
  • Stadion Vojvodine

    27.07.2018 13:09
    Malo malo pa gangbang na Karadjordju. Jadan covek ni kriv ni duzan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport