Vojvodina bez Lige šampiona, "evropska turneja" u CEV kupu

Odbojkaši Vojvodine porazom od Šomona sa 3:0 u setovima završili su kvalifikacije za Ligu šampiona, a utakmice u evropskim takmičenjima nastaviće u CEV kupu.
Pred Novosađanima je bio izuzetno težak zadatak da nakon poraza u Francuskoj od 3:0, dođu do pobede na Spensu i da se preko zlatnog seta izbore za plasman u grupnu fazu najjačeg evropskog klupskog takmičenja. 
 
Pokazalo se da podrška sa tribina i domaći teren nisu bili dovoljni izabranicima Duška Nikolića da naprave iznenađenje i plasiraju se u Ligu šampiona. Francuski viceprvak je bio siguran, te je Vojvodinu pobedio osvajavši setove sa 25:23, 25:23 i 25:17.
 
Vojvodina će svoju "evropsku turneju" nastaviti u CEV kupu, gde će se u šesnaestini finala susresti za nemačkim Hipo Tirol Alpen Volejs Hahingom. Prvi meč se igra u Unterhahingu 28. novembra, a revanš je 5. decembra u Novom Sadu.
  • zzz

    18.11.2018 18:28
    Mnogo smo slabi
    https://www.rezultati.com/utakmica/ddsg5GJN/#postave;1
  • Miroslav grbavica

    14.11.2018 18:13
    Glavu gore
    Voša je izbacila Zagrebačku Mladost i Neftohimik čiji je gasprom generalni sponzor i to prilično ubedljivo. Šomon je prejak u ovom trenutku i to je to ali Vošo bravo i sve čestitke za sve dosad urađeno i puno sreće u CEV kupu
  • Novosadjanin

    14.11.2018 17:03
    a sta drugo
    Sta se i moglo ocekivati od ovakve uprave na celu sa Boskanom.Unistili ste klub i Novosadsku decu dovodjenjem nazovi igraca sa strane,razvijate igrace iz Rep.Srpske,Ukrajince,Kubance.....Srbije,pojacanja Vam sede na klupi a gde su nasa Novosadska deca,bitno je da uzimate pare,klub koji nema ni jedno dete iz pionirskih redova nije klub i nema buducnost,vec samo licni interes pojedinaca.Sramota je da morate da placate navodnim navijacima da bi napunili malu dvoranu.Mars napolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

Sigurna pobeda novosadskih košarkaša

U 27. kolu Košarkaške lige Srbije Vojvodina je lakše nego što se očekivalo savladala OKK Beograd sa 91:76, po četvrtinama rezultat je glasio 32:21, 22:12, 16:21, 21:22.