Vojvodina silna protiv Spartaka

Odbojkaši Vojvodine savladali su subotički Spartak sa 3:0 u setovima, u četvrtom kolu Mini lige.
Vojvodina silna protiv Spartaka
Foto: 021.rs
Uspeli su Novosađani da se revanširaju Subotičanima za nedavni poraz u Novom Sadu. Ovog puta publika na "Spensu" imala je priliku da gleda znatno uverljiviju igru izabranika Siniše Gavrančića, koji su odigrali treći set za pamćenje.
 
Krenula je efikasno Voša od samog starta i odmah ostvarila znatnu prednost, vodeći sa 14:6. Bili su raspoloženi prvotimci Voše, pa su prvi set vrlo brzo priveli kraju, osvojivši ga sa 25:14.
 
Jača borba dva rivala viđena je samo u drugom setu. Spartak je krenuo na sve ili ništa, koristio prilike koje mu je pružao domaćin i praktično sve do finiša seta imao je prednost. Međutim, posle napada Fundore i dobrog servisa Mehića uspela je Voša da izjednači i preokrene. U neizvesnoj završnici dobro se pokazao Fundora koji je doneo svojoj ekipi drugi set pri rezultatu 27:25.
 
U trećem setu Vojvodina se potpuno razgoropadila tako da Spartanci uopšte nisu mogli ni da se snađu. Bilo je potpuno jasno da je meč odlučen, s obzirom na to da su crveno-beli u jednom momentu vodili sa neverovatnih 17:1. Velika prednost bila je sasvim dovoljna da igrači novosadskog tima komotno završe meč pri rezultatu 25:9.
 
U narednom kolu, 27. februara, Vojvodina će se susresti sa Jedinstvom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.