Prostorije FK Vojvodina zatvorene za skupštinare, najavljene prijave protiv odgovornih

Vanredna sednica FK Vojvodina nije se održala u zakazano vreme, pošto članovi Skupštine nisu mogli da pristupe prostorijama kluba.
Prostorije FK Vojvodina zatvorene za skupštinare, najavljene prijave protiv odgovornih
Foto: 021.rs
O rezultatima prvog tima, stanju u omladinskoj školi, ali i ostavkama predsednika Upravnog odbora Dušana Vlaovića i direktora kluba Darka Jevtića, raspravljaće se 3. maja u amfiteatru Spensa.
 
Vanredna sednica bila je zakazana na inicijativu 27 članova Skupštine FK Vojvodina, ali oni nisu mogli da uđu u prostorije kluba, za šta okrivljuju aktuelnu upravu.
 
"Mogu da konstatujem da su se članovi Skupštine pojavili, ali da zbog jasne opstrukcije u vidu onemogućavanja da pristupimo prostorijama Sportskog centra 'Vujadin Boškov', ovu vanrednu sednicu moram da prekinem, odnosno odložim. Zbog očiglednog kršenja Statuta FK Vojvodina, odnosno protivzakonitih aktivnosti, podnećemo prijave protiv odgovornih, a u skladu sa Zakonom i svim pozitivnim zakonskim propisima", navodi potpredsednik Skupštine kluba Dragan Veljkov.
 
Da će situacija u Veterniku biti uzavrela, bilo je jasno i pre (ne)održavanja sednice. Navijači kluba su ranije saopštili da uprava ima nameru da izbegne sednicu i opstruiše rad jednog od najvažnijih organa upravljanja klubom. 
 
Nova sednica će se održati na "neutralnoj" teritoriji u amfiteatru Spensa. Na tom mestu pre dve i po godine Skupština je smenila tadašnje rukovodstvo koje su predvodili Dragoljub Zbiljić i Vojislav Gajić, a na čelo kluba dovela Dragoslava Vukovića i Dušana Mijića, koje će, kasnije, takođe smeniti. 
 
"Rat" navijača i uprave traje već izvesno vreme. Stadion je išaran grafitima "uprava napolje", a sve je kulminiralo na nedavnoj utakmici protiv Partizana, kada je loža u kojoj sede članovi uprave gađana jajima, a tom prilikom pogođen je legenda Voše Radivoj Mika Radosav. U nekoliko navrata Firmaši su se obraćali i saopštenjima u kojima su se pitali  vodi li Bajatović klub u stečaj. 
 
U međuvremenu, razlozi za nezadovoljstvo svih ljubitelja novosadskog tima rastu, pošto su "crveno-beli" poraženi na gostovanju u Lučanima sa 3:1. Više o tome čitajte OVDE.
  • Navijač

    01.05.2019 20:22
    Da li je ovih 5:0 dovoljno da se sklonite ili nam treba još poniženja?!
  • Toma

    28.04.2019 18:16
    Detelinara
    Nemojte se svađati.
  • RIZBO

    27.04.2019 22:01
    predlog
    neka rukovodstvo i ta cela uprava, svako od njih, da napiše 100 puta JA NAVIJAM ZA NAJBOLJI FUDBALSKI KLUB NA SVETU ZA FK VOJVODINU!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.