Novosadska liga: Kanarinci "propevali", TSK i Jedinstvo sigurni na domaćem terenu

Tokom vikenda odigrane su utakmice trećeg kola Novosadske lige.
Novosadska liga: Kanarinci "propevali", TSK i Jedinstvo sigurni na domaćem terenu
Foto: 021.rs
Najubedljiviju pobedu odneo je Novi Sad koji je na domaćem terenu sa 6:0 savladao žabaljski ŽSK. "Kanarinci" su "propevali" i pokazali odličan fudbal, od početka meča držeći konce u svojim rukama. 
 
Već u prvim minutima su zatresli prečku, pa potom i stativu, da bi u 34. minutu Aleksandar Simić doneo vođstvo svom timu. Asistent kod prvog gola, Đanković, postigao je gol u finišu prvog poluvremena, pa se na pauzu otišlo pri rezultatu 2:0 za domaćina.
 
U nastavku su Novosađani krenuli još silovitije na protivnika, pa se u listu strelaca ponovo upisuju Đanković i Simić, a pridružuju se Ćirić i pojačanje iz Pivnica, Kućenič, koji je u 79. minutu lobovao čuvara mreže gostujućeg tima.
 
Posle tri kola Novi Sad ima maksimalan učinak, a isto je i sa Jedinstvom iz Rumenke, ozbiljnim kandidatom za promociju u viši rang. Oni su za vikend odigrali prvu ligašku utakmicu na domaćem terenu, gde su savladali Bačku iz Đurđeva sa 3:0.
 
S nova tri boda nastavili su niz od 19 uzastopnih pobeda, a da bi došli do ovog rezultata, timu su pomogli Gadžić, Kitić i Veselinović koji su zabijali mrežu gostiju.
 
Maksimalan učinak u prvenstvu ima i temerinski TSK, koji je u trećem kolu dočekao begečku Bačku, koju je savladao sa 4:1.
 
Napeto je bilo u Čurugu, gde je Hajduk dočekao nezgodnog rivala - Fruškogorski partizan iz Bukovca. Posle 90 minuta igre, rezultat je bio 4:4, pa su Bukovčani otišli kući i više nego zadovoljni ovakvim rezultatom. 
 
Prvu pobedu u prvenstvu upisao je kisački Tatra, koji je na gostovanju savladao Futog sa 5:3.
 
U ovom kolu bodove su podelili još i Slavija - Šajkaš 0:0 i Indeks - Omladinac 0:0.
 
  
  • Комша

    02.09.2019 12:20
    Било би лепо када би град мало помогао да се канаринци врате тамо где су увек били и да гледамо добар фудбал на Детелинари.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.