Lalatović suspendovan tri meča i kažnjen sa 500.000 dinara

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović kažnjen je tri utakmice suspenzije posle neprimerenog ponašanja i crvenog kartona na meču protiv Radničkog u Nišu, prenosi portal Republika.
Lalatović suspendovan tri meča i kažnjen sa 500.000 dinara
Foto: 021.rs
Kako se navodi, Lalatović je sankcionisan prvenstveno zbog sukoba sa domaćom publikom i uz zabranu moraće da plati 500.000 dinara.
 
Lalatović je na meču na Čairu, odigranom proteklog vikenda, odmah po isključenju ušao u svađu sa publikom i rekao da će sve reći o navodnim nameštenim mečevima Radničkog, dok je bio trener. Odmah je reagovao oficir za integritet FŠ Ivan Petrić i poručio Lalatoviću da dostavi dokaze na takve tvrdnje.
 
Više o tom incidentu čitajte OVDE i OVDE.
  • Sava Moreplovac

    19.09.2019 07:06
    Simpatičan mi je Lalat, zaista jeste, ali mu je potrebno da se povuče iz fudbala na godinu ili dve kako bi potražio psihijatrijsku pomoć. Radi njega samog.
  • Milan

    19.09.2019 06:32
    Jesteeee
    A krivicna odgovornost? Postoji krivicno delo ugrozavanje sigurnosti u nasem KZ..
  • Sta reci

    19.09.2019 01:47
    Nedostaju nam ovakvi karaktersticni treneri u domacem fudbalu, al lalatovic nekad bas preteruje, nenormalne reakcije

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.