Vojvodina pobedila i Radnik

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Radnika rezultatom 1:0, u 19. kolu Superlige Srbije.
Vojvodina pobedila i Radnik
Foto: 021
Pred oko 500 gledalaca na Karađorđu, strelac jedinog gola bio je Petar Bojić u 61. minutu.
 
Radnik je prvu priliku imao već u prvom minutu, kada je dobar centaršut sa leve strane iskoristio Đorđević da uputi udarac glavom, ali je lopta prošla pored stative gola Vojvodine. Na drugoj strani, crveno-beli su do prednosti mogli u 20. minutu i to nakon dosuđenog jedanaesterca.
 
U šesnaestercu Radnika, Gemovića je faulirao Đorđević, a sudija Dragan Čolović dosudio je penal za Vošu. Najstrožu kaznu je izveo Veselinović, ali je Ivan Kostić odbranio njegov udarac, pa je rezultat ostao nepromenjen.
 
Na novu priliku se potom čekalo sve do sudijske nadoknade u prvom poluvremenu, kada je, nakon kornera za Radnik, Bojan Bojić imao priliku da dovede svoj tim u vođstvo, ali je sa desetak metara loptu poslao preko prečke gola Vojvodine.
 
Na drugoj strani, Voša je uzvratila u 59. minutu, kada je Stojković prošao po desnoj strani i odigrao pas do Vinsenta, koji je šutirao sa sedam-osam metara, ali je lopta pogodila spoljni deo mreže. Već u sledećem napadu, posle duplog pasa sa Vinsentom, u prilici je bio i Đuričin, ali je i nakon njegovog udarca lopta otišla van okvira gola. Međutim, u 61. minutu, crveno-beli su ipak došli do prednosti.
 
Ponovo je Stojković sa desne strane ušao u šesnaesterac i pred golom proigrao Zukića, koji je šutirao, golman Ivan Kostić je odbranio, ali se lopta potom odbila do Bojića, koji ju je sa dva metra lako prosledio u mrežu. Od tog trenutka, igra se odvijala uglavnom na sredini terena, a lopta je češće bila u nogama fudbalera Vojvodine, koji su u još nekoliko navrata pokušali da ugroze gol Radnika, ali bez uspeha. 
 
Ipak, gol koji su postigli bio im je dovoljan da zabeleže četvrtu uzastopnu pobedu i zadrže drugo mesto na tabeli.
  • Ns 49

    05.12.2019 04:12
    Gledao sam samo prvo poluvreme. Svi igrači su trčali jer je vreme bilohladno ali su baš bili raspoloženi naročito naši a osetila se razlika u nivou. Šteta što posle nije bilo još golova ali i gledalaca kojih je bilo baš malo. Ne znam šta bi još navijači Vojvodine jer trenutno drugo mesto je baš odlično a ove sezone nije trenutno već traje i vrlomoguće da će i ostati što je veliki uspeh obzirom koliko se Zvezdi daje a koliko Vojvodini.
  • Banda Crvena

    04.12.2019 22:37
    Dulo rukovodi.
    Do Evrope
    Pajaci znate ko su ... bobota i zurkica
  • komsija

    04.12.2019 20:47
    napred voso

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport