Vojvodina savladala Kabel u prijateljskom meču

Fudbaleri Vojvodine savladali su Kabel rezultatom 1:0, u prijateljskom meču, u okviru priprema za nastavak sezone.
Vojvodina savladala Kabel u prijateljskom meču
Foto: 021.rs
Gradski rivali su odmerili snage pred oko 200 gledalaca u Fudbalskom centru "Vujadin Boškov", a strelac jedinog pogotka bio je Vukadinović u 80. minutu meča. 
 
Minutom ćutanja pred početak utakmice odana je počast Vasi Rutonjskom, članu Vošine generacije koja je osvojila Srednjoevropski kup i igraču koji se nalazi među 10 igrača sa najviše utakmica za novosadski klub. 
 
Prva prilika na meču viđena je u 15. minutu, kada je Matića proigrao Bojić, koji se izborio za poziciju za udarac, šutirao dobro, ali nedovoljno precizno da savlada golmana Kabela. U dobroj prilici se nešto kasnije našao i Đuričin, ali je golman Pilipović dobro reagovao i sačuvao svoj gol.
 
Voša je protiv novosadskog prvoligaša imala inicijativu i u drugom poluvremenu, ali je do pogotka došlo tek u 80. minutu. Novi igrač Mrkaić je šutirao sa petnaestak metara iskosa, ali je Vukadinović uklizao na loptu i prosledio je u nebranjenu mrežu. 
 
Posle 80. minuta rezultat se nije menjao, pa su crveno-beli upisali prvu pobedu u 2020. godini.
  • Petar

    19.01.2020 13:46
    Dobra igra
    Vojvodina je zasluzeno pobedila kabel. Iskreno se nadam da ce proleter krenuti da igra na svom a kabel na svom terenu
  • Farmaši

    19.01.2020 08:20
    Dva napredna i prijateljska kluba...
  • Boro iz Pobede

    19.01.2020 08:01
    Kada procitam tekst o Vosi a nigde se ne spominje Tralalat da je napravio neko sranje kao da ga nisam ni procitao!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.