Vojvodina pobedila Voždovac u Beogradu

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Voždovca, u Beogradu, rezultatom 2:1 (1:1), u 24. kolu Super lige Srbije.
Vojvodina pobedila Voždovac u Beogradu
Foto: 021.rs (arhiva)
Voždovac je poveo u 21. minutu. Nišić je izdržao duel sa Bojićem, ušao u šesnaesterac i dodao loptu do Zličića, koji je preciznim udarcem iz prve, sa 13-14 metara, poslao loptu u donji desni ugao golmana Rockova.
 
Vojvodina je izjednačila u 31. minutu. Vukadinović je centrirao sa leve strane, a u petercu Voždovca odlično je skočio Bojić i glavom postigao gol.
 
Deset minuta kasnije, Novosađani su imali odličnu šansu da povedu. Sa sredine terena, Drinčić je odlično proigrao Mladenovića, koji je odigrao pas u prazan prostor ka Mrkaiću, koji je ušao u šesnaesterac, izbio sam ispred golmana i šutirao sa desetak metara iskosa, ali je Ilić odbranio.
 
Vojvodina je došla u vođstvo u 48. minutu. U kontranapadu, Bojić je sa sredine terena poslao sjajan pas u prazan prostor ka Vukadinoviću, koji je utrčao u šesnaesterac i sa oko 15 metara poslao loptu pod prečku.
 
U 77. minutu Voša je propustila odličnu priliku za novi pogodak. Bojić je sjajno proigrao Đuričina, koji se driblingom oslobodio jednog od igrača Voždovca i šutirao sa desetak metara iskosa, ali je Ilić sjajno odbranio.
 
Nenad Lalatović zbog bolesti nije vodio tim na ovom meču.
 
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igrali su bez golova u 162. večitom derbiju.
 
Ostali rezultati: Proleter - Mačva 1:1, TSC - Napredak 2:1, Javor - Spartak 2:2, Mladost - Čukarički 1:0, Radnički - Inđija 2:1, Radnik - Rad 1:0.
  • zox

    02.03.2020 10:07
    svaka cast
  • vosha

    01.03.2020 20:12
    Bravo .
    S obzirom da su Zvezda i Partizan odigrali remi , Partizan sada bezi Vosi samo jedan bod .
    Jos je vaznije sto je Cukaricki izgubio tako da je Vosa pobegla od pratilaca .
    Nastavite tako !
  • Novo naselje fkv

    01.03.2020 19:04
    Samo napred, Vojvodina!
    U inat dusmanima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport