Vojvođanski derbi bez pobednika

Fudbaleri Vojvodine i Spartaka igrali su nerešeno, bez golova, u utakmici 26. kola Superlige Srbije.
Fudbalerima Vojvodine nije pošlo za rukom da na gostovanju u Subotici vežu četvrtu uzastopnu pobedu, pa su izabranici Nenada Lalatovića morali da se zadovolje samo jednim bodom.
 
Prvo poluvreme nije donelo nikakva uzbuđenja na praznom stadionu Spartaka. Nijedan tim nije uspeo ozbiljno da ugrozi gol protivnika. 
 
Drugo poluvreme donelo je nešto više prilika za igrače Vojvodine, ali ponovo nijedan šut nije bio dovoljno ozbiljan da savlada Dubljanića. 
 
Ispromašivali su se igrači Voše i nisu iskuristili priliku da održe minimalnu bodovnu razliku za beogradskim Partizanom, pa im sada crno-beli beže za tri boda.
 
Voša je posle 26 utakmica, sa 17 pobeda, četiri nerešena i pet poraza, treća u domaćem prvenstvu, a ispred nje su Partizan i Crvena zvezda.
 
U narednom kolu Vojvodina dočekuje Čukarički.
  • Milos

    14.03.2020 19:54
    Hm
    Tesko do Evrope, ovo su morala da budu nasa 3 boda.. Sad moramo da dobijemo Cukaricki!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport