Završena odbojkaška takmičenja - Vojvodina i TENT prvaci Srbije

Sva odbojkaška takmičenja u Srbiji prekinuta su i smatraju se završenim, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.
Završena odbojkaška takmičenja - Vojvodina i TENT prvaci Srbije
Foto: 021.rs
Izvršni odbor Odbojkaškog saveza Srbije, predsedništvo Odbojkaškog saveza Srbije i direktor takmičenja OSS, na elektronskoj sednici, održanoj u utorak, 28. aprila, doneli su odluku da se prekidaju i smatraju okončanim takmičenja u Superligi, Prvoj ligi i Prvoj B ligi za takmičarsku 2019/2020. godinu. 
 
Pobednici su prva tri ranga takmičenja prema zatečenom stanju. 
 
TENT iz Obrenovca u konkurenciji seniorki i Vojvodina NS seme iz Novog Sada u konkurenciji seniora proglašeni su za prvake Srbije, odnosno pobednike Superlige 2019/2020.
 
Srem iz Sremske Mitrovice u konkurenciji seniorki i Borac iz Starčeva u konkurenciji seniora su pobednici Prve lige 2019/2020. i stiču pravo nastupa u Superligi u sezoni 2020/2021.
 
Inđija u konkurenciji seniorki i Borac iz Paraćina u konkurenciji seniora su pobednici Prve B lige 2019/2020. i stiču pravo nastupa u Prvoj ligi u sezoni 2020/2021.
 
Prvacima Druge lige, u konkurenciji seniorki proglašeni su Zaječar (grupa Istok), Gimnazijalac iz Kraljeva (Zapad), As Batajnica (Centar) i Panonija iz Bačke Palanke (Sever), a u konkurenciji seniora Toplički Vitezovi iz Kuršumlije (Istok), Bukovica Putevi iz Ivanjice (Zapad), Šumadija iz Aranđelovca (Centar) i Bečej (Sever).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.