Lalatović: Obećali smo trofej i doneli smo ga, on pripada Novom Sadu

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović osvojio je svoj prvi trofej Kupa Srbije, nakon što su crveno-beli u finalu u Nišu, posle penal serije, savladali Partizan.
Lalatović: Obećali smo trofej i doneli smo ga, on pripada Novom Sadu
Foto: 021.rs
Njegovi izabranici igrali su u Nišu bez podrške publike, a Lalatović je pred finale poručivao da njegovi momci idu u "grobarsko grotlo". 
 
Lalatović je nakon meča poručio da je pobeda protiv Partizana u finalu Kupa "nikad slađa". On se danas na "Karađorđu", dok mu je skandirano "uzeo si trofej Lalate", zahvalio svim Novosađanima što su došli u velikom broju da sa Vošinog stadiona podrže "Lale" dok se igralo finale, ali i što su danas došli da zajedno proslave osvajanje Kupa.
 
"Ovo što smo sada osvojili nikada ne bismo uspeli da nije bilo vas. Bili ste naš vetar u leđa i ovde na 'Karađorđu'. Sa pravom niste pošli tamo, podržali smo to, svaka vam čast. Želim da se zahvalim ovim mojim divnim momcima, jer oni su snaga našeg kluba, ostavili su srce na terenu. Nije bilo lako doći ovde sa ovim trofejom, ali smo im pokazali da se ne bojimo, da smo jači, da smo bolji od njih. To je Novi Sad zaslužio", poručio je Lalatović.
 
  
 
On se svima zahvalio i na tome što su ga od prvog dana dolaska u Novi Sad dočekali tako da se danas oseća kao da je rođen u ovom gradu.
 
"Prihvatili ste me kao da sam rođen ovde, kao da sam ovde odrastao. Ja se i osećam tako, kao da sam odrastao ovde u Fudbalskom klubu Vojvodinu. Kada sam došao ovde rekao sam da ću davati 200 odsto sebe. To smo svi uradili - igrači, uprava, navijači. Obećali smo trofej - doneli smo trofej, jer on pripada Novom Sadu", zaključio je Lalatović.
  • CoVid-19

    26.06.2020 10:32
    Realne rezultate Kupa dobicemo za nedelju dana.
  • Lovac

    25.06.2020 23:55
    Derani
    Velike čestitke treneru Lalatoviću i svim igračima Voše.Ipak ste vi naši"derani"!!
  • Djesba?

    25.06.2020 23:42
    Ne igras ti za FK Novi Sad vec FK Vojvodinu. Znaci trofej pripada Vojvodini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.