Ofanzivna Voša upisala pobedu protiv Mladosti, Saničanin ponovo strelac

Fudbaleri Vojvodine nadigrali su Mladost iz Lučana, rezultatom 3:0, u četvrtom kolu domaćeg prvenstva.
Strelci za Vojvodinu bili su Bojić u 70, Saničanin u 84. i Đuričin u 87. minutu meča.
 
Mladost je na "Karađorđe" došla kao jedna od tri ekipe u prvenstvu koje su imale sve pobede na startu sezone. Međutim, odlično postavljena igra tima Nenada Lalatovića, pokazala je da Voša može mnogo toga i u ovoj sezoni.
 
Od starta je Voša igrala napadački i prvu odličnu priliku imala je već u sedmom minutu, kada je Bojić oduzeo loptu i dodao je Čoviću, koji je šutirao sa nekih 25 metara, ali je pogodio prečku. 
 
Ponovo se trešla prečka gola Mladosti u 29. minutu, kada je Saničanin šutirao posle izvedenog kornera. 
 
Napadala je Voša, ali je nedostajao taj "završni udarac". Goste su načeli u 70. minutu, kada je Stojković prošao po levoj strani, da bi potom Vukadinović centrirao, a na pravom mestu se našao Bojić, koji je prosledio loptu i gol.
 
Saničanin je imao odličnu sezonu iza sebe, a sa dobrim partijama je nastavio i u ovoj, pa ni ne čudi pisanje medija o potencijalnoj zainteresovanosti portugalskog Sportinga za ovog defanzivca. Saničanin je na meču protiv Mladosti upisao svoj treći gol u četiri utakmice, što ga smešta na čelo liste najboljih strelaca u timu.
 
Svoj treći gol je postigao nakon izvedenog kornera, loptu je u šesnaesterac ubacio kapiten Drinčić, a Saničanin je pokazao zbog čega je opasan kad se nađe u blizini protivničkog gola.
 
Konačan rezultat postavio je Đuričin, koji je iskoristio odličan pas Stojkovića, te je sa nekih dvadesetak metara lobovao čuvara mreže Mladosti.
 
Voša je u četiri kola ostvarila dva remija i dve pobede, što je smešta na osmo mesto na tabeli Superlige Srbije.
 
U ostalim utakmicama rezultati su sledeći: Bačka - TSC 1:1, Metalac - Proleter 1:1, Rad - Voždovac 1:3, Novi Pazar - Javor 2:3, Radnički - Mačva 1:0, Radnik - Partizan 0:2, Zlatibor - Čukarički 1:5, Inđija - Napredak 1:0, Crvena zvezda - Spartak 3:2.
  • L

    17.08.2020 08:53
    Bravo
  • Да чујем

    17.08.2020 00:25
    Једном заувек
    Је л' ваља тренер Лалатовић, а, гари?
  • Milos

    17.08.2020 00:09
    Bravo
    Napred Vošo, gazi sve redom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.