VIDEO: Kabel slavio u derbiju protiv Grafičara

Fudbaleri Kabela savladali su na gostovanju Grafičar, u derbiju četvrtog kola Prve lige Srbije.
Strelci za Kabel bili su Kojičić u 6. i Jeličić u 31. minutu, dok je Grafičar do gola stigao preko igrača Kabela Kočovića, koji je u 88. minutu meča postigao autogol.
 
Od samog starta se videlo da su gosti došli u Beograd po tri boda i nastavljanje pobedničkog niza od starta šampionata. Imali su igrači Kabela nekoliko šansi u prvim minutima, a do gola su stigli već u 6. minutu meča.
 
Lopta je u igru ubačena iz kornera, najpre ju je Govedarica glavom dotaknuo i pronašao Kočovića, koji se dobro snašao i glavom prosledio loptu u mrežu za vođstvo Novosađana.
 
Igrači Kabela su u potpunosti dominirali prvim poluvremenom, kontrolišući i određujući tempo igre. To su krunisali drugim pogotkom.
 
Lopta je u šesnaesterac Grafičara stigla nakon izvedenog slobodnog udarca, a glavom ju je ka golu usmerio Jeličić, praktično lobujući čuvara mreže domaćeg tima.
 
U drugom poluvremenu Grafičar je došao do svojih prvih šansi, ali nijedna nije bila dovoljno ozbiljna da zaista ugrozi Braća na golu Kabela.
 
Ipak, lopta je završila u mreži gostiju, nakon nespretne reakcije Kočovića. Hteo je igrač sa brojem 15 na dresu da izbije loptu iz svog šesnaesterca, ali je nije udario kako treba i Brać je bio matiran. 
 
Posle četiri kola u Prvoj ligi Srbiji Kabel je jedini tim koji ima sve četiri pobede, što ga smešta na prvo mesto u drugom rangu domaćeg fudbala. Narednog vikenda u Novom Sadu će dočekati IMT sa Novog Beograda.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.