Vošini klinci dominiraju srpskim fudbalom: Sve takmičarske selekcije u vrhu

Seniorski tim Vojvodine ove sezone igra dosta dobro i trenutno drži drugu poziciju u šampionatu. Dobre rezultate ima i svih pet mlađih takmičarskih selekcija novosadskog kluba.
U Pionirskoj ligi Vojvodine, grupi Jug, Vojvodina se nalazi na prvom mestu tabele, sa 10 pobeda u 10 odigranih mečeva. U poslednjem kolu savladali su novosadski Indeks ubedljivim rezultatom od 13:0. 
 
Situacija je ista i u Katedskoj ligi Vojvodine, grupi Jug, gde Vošin tim ima neverovatnu gol razliku. U 11 mečeva dali su čak 69 golova, što je dvostruko više od Radničkog iz Zrenjanina. Primili su crveno-beli svega četiri gola, pa, ipak, Radnički ima isti broj bodova kao Voša - 28. 
 
Kadeti Voše su u poslednjem kolu takođe nadigrali Indeks, rezultatom 5:1, a strelci su bili Nedeljković, Aleksić, Kovačev, Velikić, Konstantinidis.
 
Juri prvo mesto Voša i u Kadetskoj ligi Srbije, gde je u poslednjem kolu, u Kruševcu, nadigrala Napredak sa 3:2. Voša je sa 38 bodova izjednačena sa prvoplasiranim Grafičarem, ali Beograđani imaju bolju gol razliku. U ovom šampionatu Vojvodina se nalazi ispred Partizana i Zvezde.
 
Drugoplasirana je Vojvodina i u Omladinskoj ligi Vojvodine, grupi Jug, sa samo bodom zaostatka u odnosu na prvoplasiranu Inđiju. U poslednju kolu su savladali Indeks sa 2:0. 
 
Voša preti i u Omladinskoj ligi Srbiji, gde trenutno zauzima peto mesto, koliko ima i četvrtoplasirana Mladost iz Lučana. Voša može do više pozicije s obzirom na to da joj prvoplasirani Brodarac beži pet bodova, dok za Zvezdom i Partizanom zaostaje za svega četiri, odnosno tri boda. U prošlom kolu je na gostovanju nadigrala Napredak sa 2:0. 
  • LFC

    29.10.2020 19:00
    svi igraju u mlađim kategorijama a kada dodje do prvog tima ajmo napolje ,a dovodimo neke "fudbalere"


    E pa sad da budemo pametni pa da ne oteramo Lalata i ovu upravu. To o cemu ti pricas se dogodilo dok je pumpadzija vodio klub, imali smo srecu da ne ispadnemo iz lige u tom periodu.
  • Cane liman

    29.10.2020 05:52
    I šta sad ???? Pogledajte tu našu prvu ligu nema tim koji u svojim redovima nema nekog iz Vojvodine...svi igraju u mlađim kategorijama a kada dodje do prvog tima ajmo napolje ,a dovodimo neke "fudbalere" .....
  • Slobodan

    28.10.2020 19:09
    Vojvodina
    FK Vojvodina godinama unazad ima najbolju školu fudbala, sve mlađe selekcije postižu dobre rezultate , bile su najbolje i u bivšoj SFRJ, osvajali titule u daleko jačoj konkurenciji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.