Lalatović: Ponosan sam na svoj tim, zaslužili smo ovu pobedu

Nakon plasmana Vojvodine u polufinale Kupa Srbije, pobedom nad Spartakom u Subotici, trener Nenad Lalatović izrazio je zadovoljstvo rezultatom i igrom svoje ekipe.
Lalatović: Ponosan sam na svoj tim, zaslužili smo ovu pobedu
Foto: 021.rs
– Ovo će biti moje četvrto polufinale Kupa Srbije zaredom. Teško je igrati u nizu na tom nivou i znali smo da nas čeka teška utakmica. Spartak je ekipa koja u svakom trenutku zna šta hoće, imaju sjajne krilne igrače, koji odlično igraju bez lopte, osvajaju prostor i pokazali su da imaju odličan tim. Nisu lak rival kada se igra ovako na jedan meč i znali smo da moramo da damo više od maksimuma da bismo pobedili. Moji momci su zaslužili mnogo više nego što dobijaju i rekao sam im da i danas pokažu svoje pravo lice, jer mora da im se vrati sve ovo dobro što rade za Vojvodinu – rekao je Lalatović posle utakmice.
 
Trener Vojvodine je dodao da je ovo bila taktički teška i zahtevna utakmica.
 
– Utakmica je bila taktički tvrda, pogodili smo iz tog prvog šuta Čovića, u prvom poluvremenu nije bilo mnogo prilika. Drugo smo dobro otvorili, oni su se vratili sjajnim udarcem Šimure. Bog nas je pogledao, vratilo nam se za neke stvari i zasluženo smo postigli i drugi pogodak za pobedu. Prezadovoljan sam i preponosan sam na svoj tim, mi smo treći na tabeli u prvenstvu, sada smo opet u polufinalu Kupa Srbije. Ovu pobedu posvećujemo našim navijačama. Žao mi je što i dalje igramo bez publike. Čestitam još jednom Spartaku na odličnoj utakmici – rekao je Nenad Lalatović.
 
Fudbalere Vojvodine u ponedeljak očekuje prvenstvena utakmica protiv Radnika u Surdulici. Taj meč na programu je u ponedeljak u 14 časova.
  • Lovac

    12.03.2021 07:15
    Evropa
    Ćestitke treneru Lalatoviču, stručno štabu i igračima na pobedi!
  • ARMAGEDON

    11.03.2021 23:58
    CRVENA ZVEZDA B
    Ma bravo!
  • Lalate

    11.03.2021 23:42
    Đilasu
    ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.