Šarac: Želimo da oborimo klupski rekord, motivisani smo bez obzira na rastanak

Fudbaleri Vojvodine ugostiće danas ekipu Spartaka u okviru pretposlednjeg kola Superlige Srbije, a pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac kaže da su ekipa i stručni štab motivisani.
Šarac pred ovaj meč kaže da je ekipa motivisana bez obzira na to što je kraj sezone sve bliži, te i da vlada odlična atmosfera među igračima.
 
"Ova generacija, koja je zajedno tokom prethodne dve godine, napravila je jednu dobru atmosferu. Mi smo kao porodica. Zahvaljujemo se igračima na svim uspesima, mislim da smo zabeležili odlične rezultate, dva puta smo obezbedili Evropu, osvojili smo Kup Srbije, ove godine smo nesrećno izgubili u polufinalu od Partizana", ističe Šarac.
 
Bez obzira što je sezona pri samom kraju, a od pre nekoliko dana je poznato da sa završetkom iste završiće se i nastup stručnog štaba na čelu sa Lalatovićem, Šarac ističe da kako ekipa, tako i stručni štab žele pobede u preostalim mečevima.
 
"Ovo će biti još jedan pravi vojvođanski derbi, kao i uvek protiv neugodnog Sparataka. Naši mečevi su tradicionalno neizvesni, baš kao što je bio i onaj u četvrtfinalu Kupa Srbije. Oni se bore za opstanak, a mi da ostanemo na trećem mestu, daćemo sve od sebe da pobedimo."
 
Nekoliko igrača Vojvodine neće biti u mogućnosti da nastupe, pre svih kapiten Nikola Drinčić i štoperski tandem Saničanin-Bralić.
 
 
Vojvodina na dva koraka do klupskog rekorda
 
Ukoliko Vojvodina pobedi u preostale dve utakmice, ekipa Nenada Lalatovića postaviće novi rekord po broju prvenstvenih trijumfa u jednoj sezoni. Šarac kaže kako je to svima u Vojvodini trenutno predstavlja veliki motiv, a stručnom štabu je stalo da se sa Vojvodinom rastanu uz obaranje rekorda.
 
Utakmica Vojvodina - Spartak na programu je u petak u 16 časova na stadionu Karađorđe.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.