Podrška fudbalerima Voše pred LASK: Reči ohrabrenja iz OK Vojvodina

Fudbaleri Voše igraju u četvrtak revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv austrijskog LASK-a, a podrška stiže i iz Odbojkaškog kluba Vojvodina.
Podrška fudbalerima Voše pred LASK: Reči ohrabrenja iz OK Vojvodina
Foto: 021.rs
Pred fudbalerima Vojvodine neće biti ni malo lak zadatak. Voša iz Novog Sada nosi jedan gol zaostatka u odnosu na sutrašnjeg domaćina u Klagenfurtu. 
 
Ipak, iz OK Vojvodina, šampiona Srbije, stižu reči podrške pred meč sa LASK-om. Kako se navodi u dopisu upućenom FK Vojvodina, navijaju svim srcem za njih i priželjkuju prolaz u narednu rundu, a time i nastavak evropske priče "koju novosadski sport bez sumnje zaslužuje".
 
"Siguran sam da Vojvodina ima potreban kvalitet da odgovori zahtevima ovog meča i plasira se u naredno kolo, na sreću svih nas koji Vojvodinu volimo. Iskreno bih voleo da Vojvodina igra ofanzivno sa Kabićem, Simićem i Mrkaićem i od prve sekunde meča diktira tempo i nadmoćno dođe do velikog trijumfa. Glavu gore i ponosno u napad! Srećno", poručuje predsednik Upravnog odbora OK Vojvodina Dragoljub Zbiljić.
 
Generalni direktor kluba Nikola Salatić poželeo je uspešno "prezentovanje novosadskog fudbala na gostujućem terenu". Kao i Salatić, u prolaz dalje je uveren i šef stručnog štaba Slobodan Boškan.
 
"Navijaćemo svim srcem tokom celog meča. Želim im da pobede i plasiraju se u sledeće kolo", zaključuje Boškan.
 
Vojvodina i LASK igraju utakmicu u Klagenfurtu u četvrtak, 12. avgusta, u 21 sat.
  • Dusan Dzigurski

    11.08.2021 15:46
    Vatreni sam navijac Vojvodine ali slabe su nam sanse protiv LASK-a. Jako bih se jako iznenadio da Vosa prodje. A ovi odbojkasi sto daju podrsku, hvala, eto barem malo da poguraju FK Vojvodinu.
  • Menez Budža

    11.08.2021 11:52
    Zboljić sastavlja tim
    Napadački s Mrkajom koji vreba s klupe i prolazimo.
  • Icon

    11.08.2021 11:05
    To je to
    Bravo za podrsku . Svaka cast

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport