Sednica Skupštine FK Vojvodina 20. oktobra, finansije i donacije jedna od tema

Redovna sednica Skupštine FK Vojvodina zakazana je za 20. oktobar.
Sednica Skupštine FK Vojvodina 20. oktobra, finansije i donacije jedna od tema
Foto: FK Vojvodina
Sednica će biti održana na predlog Upravnog odbora i sadržaće tačke koje je predložio Upravni odbor, među kojima su izveštaj predsednika UO, finansijski izveštaj i izveštaj o radu omladinske škole. 
 
Predsednik Skupštine FK Vojvodina advokat Milan N. Đukić kaže i da je zahtev za sazivanje vanredne sednice klupske Skupštine uputilo i više od jedne trećine članova najvišeg klupskog tela.
 
"Uz taj zahtev uredno su priložili svoj predlog Dnevnog reda. Kako taj predlog suštinski ima tačku koja se odnosi na finansijski izveštaj o stanju u klubu i izveštaj o obimu donacija i pozajmica fudbalskom klubu Vojvodina od prvog januara 2021, što je kompatibilno sa predloženim Dnevnim redom za redovnu sednicu Skupštine, ja ću na osnovu svojih ovlašćenja i ovo uvrstiti u tačku Dnevnog reda o finansijskoj situaciji u klubu", navodi Đukić.
 
Poslednja vanredna sednica Skupštine FK Vojvodina održana je 15. septembra. U planu je bilo da se raspravlja o promeni uprave kluba, ali dogovor nije postignut.
  • NS

    28.09.2021 15:37
    Kakva sramota,ovaj predsedavajući loptu u životu nije video,a kamoli šutnuo.Kakvi likovi vode ovde fudbal,sačuvaj Bože:Apro,Bajatović, Đukić,ovaj večiti predsednik dupelizac,...pa oni su bili oslobođeni od fizičkog!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport