Proleter nakon izvođenja penala ispao iz Kupa Srbije

Fudbaleri Proletera sa Slane bare završili su učešće u ovosezonskom Kupu Srbije nakon što ih je u okviru šesnaestine finala porazila ekipa Bačke.
Proleter nakon izvođenja penala ispao iz Kupa Srbije
Foto: 021.rs
Prvo poluvreme završilo se vođstvom novosadskog superligaša rezultatom 0:1, nakon autogola koji je postigao Vještica u 35. minutu.
 
U drugom poluvremenu Bačka je uspela da izjednači nakon pogotka Bogdanovića u 68. minutu, a odluka o plasmanu u osminu finala takmičenja nije pala ni nakon 90 minuta, pa su u Bačkoj Palanci igrani produžeci.
 
Ni nakon dodatnih 30 minuta nije bilo pobednika, pa je izvođenje penala donelo pobednika.
 
Igrači Bačke bolje su izvodili udarce sa bele tačke, te su dobili "penal lutriju" sa 3:2 i obezbedili plasman u narednu fazu Kupa Srbije.
  • Užasan fudbal

    27.10.2021 18:52
    Uvek kad pomislim
    Da Bačka ne moze gore odigrati utakmicu, pogledam novu i tuga me uhvati.... E onda vidiš koliko je Proleter betončina od ekipe.... Odvratan fudbal, penali agonija....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.